عقده گشایی «وطن امروز» علیه وریا غفوری/ مشکل بازیکنان استقلال چند وعده غذا در هتل نیست/ کاپیتان استقلال خودش عامل ایجاد حاشیه در استقلال است
روزنامه تحت مدیریت مهرداد بذرپاش نوشت: مشکل آبیها اتاق فکر دشمن (میراث فلسفی قلعهنویی برای فکری) نیست. مشکل آنها چند وعده غذا در هتل نیست. حتی مشکلشان مالی هم نیست! قبلا پولشان را ولو با شکایت گرفتند؛ این بار هم خواهند گرفت. مشکل بزرگشان شلخته بودن رختکن است.
به گزارش دیده بان ایران؛ روزنامه وطن امروز درباره تنش اخیری که بین وریا غفوری و باشگاه استقلال رخ داده است با تیتر کنایه آمیز «پولیا» نوشت:
کاپیتان استقلال فصل گذشته قراردادی ۲ ساله با امیرحسین فتحی منعقد کرد که آن قرارداد 2 ساله به مبلغ 2 میلیارد و 200 میلیون تومان بود و برای این فصل قرارداد این بازیکن به 2 میلیارد و 700 میلیون به صورت خودکار افزایش پیدا میکرد اما در کمال تعجب بعد از جدایی فتحی، غفوری شبانه به همراه خسرو حیدری و آرش برهانی که هنوز نقش آنها در نقل و انتقالات این فصل مشخص نشده، راهی هتل آزادی شده و قرارداد قبلی را فسخ و قراردادی جدید منعقد کرده است! دلیل این اقدام هنوز مشخص نیست که چرا مدیریت وقت استقلال قرارداد قبلی را فسخ کرده و قراردادی جدید امضا کرده اما امضای این قرارداد رقمی حدود 10 میلیارد تومان به باشگاه تحمیل کرده است. بازیکنی که انتقادات فراوانی به مدیریتش درون زمین به عنوان کاپیتان وارد است، در این سالها به جای جمع کردن حواشی، خودش عامل ایجاد حاشیه بوده است. این بازیکن در بازی با نساجی بعد از تعویض خود با رفتاری عجیب و لگد به بطری آب، مستقیم راهی رختکن شد و قبل از پایان بازی استادیوم آزادی را ترک کرد. سوال اینجاست: چرا باید یک بازیکن در حالی که با باشگاهش قرارداد دارد، با کمک ۲ نفر از نزدیکان احمد سعادتمند قرارداد خود را فسخ کند و دوباره قراردادی به مبلغ 14 میلیارد تومان امضا کند و سپس به جای ایجاد آرامش، تیم صدر جدول را وارد حاشیه کند؟
احمد مددی، مدیرعامل آبیها با ارسال نامهای به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال اعلام کرد قرارداد وریا غفوری به صورت غیرقانونی در ابتدای این فصل فسخ شده و رقم آن به شکل عجیبی افزایش پیدا کرده است. در نامه مدیر استقلال اعلام شده غفوری بابت قرارداد قبلی از باشگاه دریافتی داشته و بدون هیچ دلیلی قرارداد قبلی وی فسخ شده و قرارداد جدید منعقد شده است. در این بین، هیاتمدیره استقلال که طی هفتههای گذشته ضعف خود را در تهیه زمین تمرین، امکانات، رسیدگی به بازیکنان و پرداخت مطالبات آنها نشان داده، هیچ واکنشی به انعقاد چنین قرارداد عجیب و پرابهامی نداشته و با سکوت خود نسبت به اتفاقات ابتدای فصل عملا به تخلفات قراردادی در این باشگاه دامن زده است. در این بین نقش وزارت ورزش و جوانان در انتخاب مدیرانی چون سعادتمند که آوردهای جز ضرر برای این باشگاه نداشتهاند، مشخص نیست. وزارت ورزش به جای شفافسازی پیرامون چنین اتفاقاتی، بیشتر سعی در عبور چراغ خاموش از عوامل زیر دست خود در باشگاههایی چون استقلال دارد.
***
به بهانه طغیان وریا غفوری علیه تعویض فکری
وقتی بزرگتر کوچک میشود
مشکل آبیها اتاق فکر دشمن (میراث فلسفی قلعهنویی برای فکری) نیست. مشکل آنها چند وعده غذا در هتل نیست. حتی مشکلشان مالی هم نیست! قبلا پولشان را ولو با شکایت گرفتند؛ این بار هم خواهند گرفت. مشکل بزرگشان شلخته بودن رختکن است. اینها را بشمارید:
۱- فرشید باقری دو برهه اخراج میشود و برمیگردد.
۲- میلیچ عینا به ذخیره بودن معترض میشود و دست آخر میگذارد میرود تا به خواستهاش (قرارداد ۲ ساله) برسد.
۳- کاپیتان و بزرگتر تیم در حساسترین لحظه بازی قهر میکند و به خانه میرود.
۴- رشید در پایان بازی صریحا از تاکتیک تدافعی فکری گله میکند و میگوید همیشه برای گلرهای فکری مشکل بهوجود میآید. منظورش این است تا تیم هجومی نشود بار روی دفاع و گلر است. او بعد داربی به همین دلیل بحث میکند و نیمکتنشین میشود. از طرفی ارسلان به مددی میتوپد و...
استقلال و پرسپولیس همیشه مشکل مالی داشتهاند و این چیز تازهای نیست اما طغیان این دستی و فشار همهجانبه، یعنی کودتای استقلال علیه استقلال. فکری تصور میکند اگر قاطعانه عمل کند دشمن شاد میشود اما تجربه نشان داده تیمی که از بزرگتر تا کوچکترش در حال اعتراضند، رنگ آرامش و جام را نمیبیند. استقلال محتاج یک آتشنشان است که شعلهها را مهار کند.
انتهای باج دادن هویداست. بازگرداندن دوباره باقری به همه نشان داد بهای اعتراض ارزان است. نتیجه برای فکری در اولویت است تا مبادا دشمن شاد کن شود! مدل برانکو هم میشود تادیب کرد. هرگز کسی را اخراج نکن اما آنقدر روی نیمکت بنشان تا باقی بفهمند سزای تمرد، ماندن اما بازی نکردن است. قهرمانی با این حجم شلختگی، شدنی نیست.