کد خبر: 82375
A

وزیر بهداشت آلمان اعلام کرد: آزمایش بالینی واکسن ویروس کرونا محصول مشترک شرکت های آمریکایی و آلمانی

نخستین آزمایش بالینی واکسن «کووید-۱۹» در آلمان مورد تأیید قرار گرفت. این واکسن تولید مشترک شرکت آلمانی «بایو ان تک» و شرکت آمریکایی «فایزر» است. واکسن مذکور توسط اوگور شاهین (Ugur Sahin) محقق حوزه سرطان و ایمونولوژیست با همکاری تیمش در شرکت داروسازی BioNTech ساخته شده است. این واکسن براساس تحقیقات قبلی شاهین درباره سرطان و ایمونولوژی توسعه یافته است.

وزیر بهداشت آلمان اعلام کرد: آزمایش بالینی واکسن ویروس کرونا  محصول مشترک شرکت های آمریکایی و آلمانی

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ به نقل از دویچه وله، وزیر بهداشت آلمان اعلام کرد نخستین آزمایش بالینی واکسنی برای ویروس کرونا تا قبل از پایان ماه آوریل آغاز می‌شود.

انستیتوپل ارلیش (PEI)، سازمان قانونگذاری که به توسعه و مجوزدهی واکسن‌ها در آلمان کمک می‌کند، اجازه آزمایش بالینی واکسن BNT۱۶۲b۱ را برای مقابله با ویروس SARS-CoV-۲ صادر کرده است.

واکسن مذکور توسط اوگور شاهین (Ugur Sahin) محقق حوزه سرطان و ایمونولوژیست با همکاری تیمش در شرکت داروسازی BioNTech ساخته شده است. این واکسن براساس تحقیقات قبلی شاهین درباره سرطان و ایمونولوژی توسعه یافته است.

وی قبل از مدیریت اجرایی شرکت BioNTech استاد دانشگاه مینز بوده است.

به گفته شاهین، BNT۱۶۲b۱ یک واکسن مبتنی برRNA است. او در ادامه توضیح داد: اطلاعات ژنتیک بی خطر ویروس SARS-CoV-۲ با کمک نانوذرات چربی به سلول‌های انسانی منتقل شده است. این یک روش انتقال ژن‌های غیر ویروسی است. در مرحله بعد سلول‌ها این اطلاعات ژنتیک را به پروتئینی تبدیل می‌کنند که سیستم ایمنی بدن را تحریک می‌کند تا نسبت به ویروس جدید کرونا واکنش نشان دهد.

علاوه بر BNT۱۶۲b۱ که اکنون در مرحله نخست آزمایش است، شرکت BioNTech با همکاری Pfizer مشغول کار روی ۳ واکسن mRNA مشابه است.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر