در دوران نقاهت کرونا چه غذاهایی مصرف کنیم / ۱۰ توصیه تغذیه ای برای کسانی که کرونا گرفته اند
دوران نقاهت پس از ابتلا به ویروس کرونا از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است؛ پزشکان و متخصصین توصیه میکنند که در این ایام، استراحت و تغذیه مناسب حرف اصلی را میزند چرا که سیستم ایمنی بدن روزهای سختی را در مقابله با این ویروس پشت سر گذاشته و حالا نیاز به استراحت و تامین قوای از دست رفته خود دارد. افراد مبتلا به کرونا در دوران نقاهت این ۱۰ توصیه ساده اما کاربردی را به یاد داشته باشند.
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ دوران نقاهت پس از ابتلا به ویروس کرونا از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است؛ پزشکان و متخصصین توصیه میکنند که در این ایام، استراحت و تغذیه مناسب حرف اصلی را میزند چرا که سیستم ایمنی بدن روزهای سختی را در مقابله با این ویروس پشت سر گذاشته و حالا نیاز به استراحت و تامین قوای از دست رفته خود دارد.
علاوه بر این تاکید میشود که بیماران پس از پشت سر گذاشتن بیماری و در دوران نقاهت همچنان باید دور از بقیه قرار گیرند که مبادا این ویروس به اشخاص سالم نیز سرایت کند.
۱۰ توصیه برای دوران نقاهت در ادامه آمده است:
1- اختصاص اتاقی با نورگیری، تهویه و سکوت مناسب برای بیمار
2- نوشیدن مایعات کافی در طول روز
3- تغذیه مناسب و مقوی
4- استفاده از ویتامینها و آبمیوههای طبیعی
5- استفاده از غذاهای فیبردار، سبزیجات و حبوبات پخته
6- توجه به مقدار و نوع پروتئین مورد نیاز
7- پرهیز از خوردن غذاهای دیرهضم، چرب، سرخ کرده و فست فود
8- استفاده از میوههای پختهشده
9- خودداری از خوردن ترکیب شیر و میوههای خام
10- رعایت فواصل تغذیه برای هضم قطعی غذا