دانشمندان چینی موفق به ساخت واکسن خوراکی کرونا شدند
به گزارش گلوبال تایمز، دانشمندان دانشگاه تیانجین در نزدیکی پکن موفق به ساخت واکسن خوراکی ویروس کرونا شدهاند.
به گزارش سایت خبری و تحلیلی دیده بان ایران؛ یکی از اساتید دانشگاه تیانجین در نزدیکی پکن اعلام کرد این دانشگاه موفق به ساخت واکسن خوراکی ضد کرونا شده است. طبق اعلام این دانشگاه این واکسن همچنین میتواند به عنوان یک درمان بالقوه برای بیماران آلوده باشد. به گفته این رسانه، یکی از مبتلایان چهار دوز از این واکسن را استفاده کرده و تاکنون هیچ عوارض جانبی را تجربه نکرده است.
به گفته گلوبال تایمز این واکسن خوراکی از ساکارومایسس سرویزیا به عنوان حامل مواد غذایی استفاده می کند و پروتئین موجود در آن، ویروس کرونا را شناسایی کرده و با تولید آنتی بادیها به مبارزه با این ویروس میپردازد. در حال حاضر این دانشگاه به دنبال شرکای لازم برای انجام کارآزمایی بالینی است.