کد خبر: 6797
A

۱۹ توصیه برای فیتیله‌پیچ کردن قاتل خاموش زمستان

استفاده از وسایل گازسوز در تمام فصول سال، اجتناب‌ناپذیر است اما در فصل سرما برای تعادل‌بخشی به حرارت بدن این نیاز بیشتر احساس می‌شود، نیازی که گاه بر اثر بی‌احتیاطی‌ها،حادثه‌های غم‌انگیزی رقم می‌خورد.

۱۹ توصیه برای فیتیله‌پیچ کردن قاتل خاموش زمستان

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران، کوچکترین راه های نفوذ برای گاز منوکسیدکربن، شاید چنان به چشم و ذهن انسان اهمیتی نداشته باشد، لیکن گاهی همین اندک رخنه حادثه هایی به وجود آورده که باورنکردنی و برای هر بیینده ای تاثر برانگیز بوده است.
چه بسا بسیاری خانواده ها به امید فردایی بهترشب هنگام سربربالین رختخواب گذاشتند اما قاتل خاموش پدر، مادر وفرزندان خردسال را به خواب ابدی برد و اطرافیان و اقوام را دغدار کرد.

۱- قبل از خرید وسایل گازسوز از استاندرد بودن وسیله مطمئن شوید.
۲- از اجاق های خوراک پزی برای تامین گرمایش محل سکونت خود استفاده نکنید.
۳- اطمینان از سلامت کارکرد و استاندارد بودن دوکش و دقت در نصب اتصالات لوازم گازسوز از راه های پیشگیری از خطر نشت گاز است.
۴- هیچوقت لباس های خود را روی بخاری خشک نکنید زیرا ممکن است سبب آتش سوزی شود.
۵- برای تشخیص نشتی گاز هرگز از شعله استفاده نکنید استفاده از کف صابون مناسب تشخیص نشت گاز است.
۶- از قرار دادن اشیاء و البسه قابل اشتعال در مجاورت بخاری و سایر وسایل گازسوز خودداری کنید.
۷- نصب آبگرمکن و سایر وسایل گازسوز در حمام خطرناک است.
۸- همیشه باید مراقب باشید که مشعل های گازسوز و ضمائم آن کاملا تمیز است.
۹- درصورت استشمام بوی گاز ضمن بستن شیراصلی گاز، برق را درصورتی که کنتور خارج از محیط آلوده به گازاست قطع نموده، درب و پنجره ها را باز کرده و با تکان دادن حوله مرطوب پنبه ای، جریان هوا را تسریع کنید.
۱۰-برای اتصال وسایل گازسوز به سیستم لوله کشی، استفاده از شیلنگ های لاستیکی معمولی خطرناک وغیرمجاز است. برای این منظور باید از شیلنگ های مخصوص گاز و یالوله های فلزی استفاده کرد.
۱۱- بخاری و سایر وسایل گازسوز همواره باید با شعله های آبی بسوزد در غیر این صورت احتمال انتشار گاز سمی و کشنده منوکسید کربن وجود دارد.
۱۲- اگر به بعضی از شیرهای مصرفی فعلا هیچگونه وسیله گازسوزی وصل نیست با استفاده از درپوش فلزی و مخصوص محل خروج گاز را مسدود کنید.
۱۳-سرد بودن قسمت بالایی بخاری م یتواند یکی از نشانه های عدم خروج محصولات ناشی از احتراق از دودکش باشد ، لازم است سریعا وسایل گاز سوز را خاموش کنید.
۱۴- هر شیر مصرف فقط باید به یک وسیله گازسوز وصل شود همچنان که هروسیله باید دودکش مجزایی داشته باشد.۱۵- استفاده از بخاری های بی نیاز به دودکش در فضاهای بسته مانند اتاق خواب و اتاق کودکان ممنوع است.
۱۶- راندمان حرارتی شومینه کم است اما درصورت استفاده حتما از وجود هوای کافی برای احتراق کامل و مجهز بودن شومینه به ترموکوبل مطمئن شوید.
۱۷- رعایت حریم خطوط لوله انتقال گاز برای حفظ سلامتی شماست از ساخت و ساز در حریم خطوط لوله های گاز جدا خودداری کنید.
۱۸- از دستکاری کردن کنتور و رگولاتور گاز اکیدا خودداری کنید.
۱۹- مراقب باشید که غذا بر روی شعله ی اجاق گاز سر نرود که باعث خاموش شدن شعله شده و گاز در محیط انتشار می یابد.

منبع: ایرنا

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر