مصرف غذای چرب را کاهش دهید
رییس سابق انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور بر کاهش مصرف روغن و مواد چرب تأکید کرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران، دکتر مجید حاجی فرجی اظهار داشت: به طور کلی برای حفظ سلامت تغذیه ای و سلامت افراد جامعه، توصیه بر کاهش میزان مصرف روغن ها و مواد چرب است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به سبک زندگی که امروزه میان مردم حاکم است اگر انرژی بسیاری از مواد چرب دریافت شود ریت بیماری های غیر واگیر روز به روز نیز قابل افزایش است.
متخصص تغذیه بالینی و رژیم درمانی متذکر شد: بنابراین توصیه اکید و اصلی ما این است که به طور کلی مصرف مواد چرب نظیر غذاهایی که در منزل به شکل سنتی طبخ می شوند، مواد سرخ کردنی و همچنین محصولات دارای اسیدچرب اشباع و اسیدچرب ترانس به حداقل برسند تا سلامت مردم نیز افزایش یابد.
منبع: سلامت نیوز