مصرف غلات به کاهش ریسک حمله قلبی کمک می کند
محققان توصیه می کنند برای کاهش ریسک بیماری های قلبی رژیم غذایی حاوی غلات کامل داشته باشید.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی دیده بان ایران مطالعه جدید نشان می دهد رژیم غذایی حاوی غلات کامل به شکل قابل توجهی به کاهش ریسک بیماری قلبی در افراد چاق و دارای اضافه وزن زیر ۵۰ سال کمک می کند.
یافته ها نشان می دهد غلات کامل می توانند تنظیم کننده اصلی فشار خون بوده و شیوه تغذیه ای موثری برای کاهش اختلالات و مرگ و میرهای ناشی از قلب و عروق بشمار می آیند.
در این مطالعه، گروهی متشکل از ۳۳ فرد بزرگسال چاق و دارای اضافه وزن به مدت دو دوره هشت هفته ای از رژیم غذایی حاوی غلات کامل (گروه تحت درمان) یا رژیم غذایی حاوی غلات تصفیه شده (گروه کنترل) پیروی کردند.
رژیم غذایی هر دو گروه کاملا یکسان بود، بجزء در مورد میزان غلات کامل یا غلات تصفیه شده. در آغاز و پایان هر دوره از رژیم، شرکت کنندگان سه روز تحت تست متابولیک قرار گرفتند.
یافته ها نشان داد شرکت کنندگان در گروه رژیم غذایی غلات کامل شاهد بهبود سه برابری فشار خون دیاستولیک در مقایسه با گروه رژیم غذایی غلات تصفیه شده بودند.
این میزان بهبود معادل با کاهش ریسک مرگ ناشی از بیماری قلبی تا حدود یک سوم و ریسک مرگ ناشی از سکته تا دوپنجم است.