کد خبر: 25644
A
نتایج اولیه شمارش آرای نظام پزشکی تهران از پیروزی دو لیست اصلی انتخابات حکایت می‌کند

تقسیم صندلی های سازمان نظام پزشکی میان اصول گرایان و اصلاح طلبان

انتخابات نظام پزشکی اما روز جمعه با حاشیه هایی همراه بود. تا پیش از این هر دوره همراه با حاشیه‌های سیاسی بود و این بار حاشیه ها حول نحوه برگزاری انتخابات چرخید تا جایی که منجر شد تعداد قابل توجهی از کاندیداها، انتخابات را غیرمنصفانه بخوانند. قرار بر برگزاری انتخابات به دو شیوه الکترونیکی و حضوری بود. اما یکی دو ساعت از زمان برگزاری انتخابات در سی ام تیر ماه نمی گذشت که سامانه دچار اختلال شد و در نهایت هیچ یک از شرکت کنندگان نتوانستند رأی خود را ثبت کنن

تقسیم صندلی های سازمان نظام پزشکی میان اصول گرایان و اصلاح طلبان

 دیده بان ایران: شمارش آرای نظام پزشکی تهران هنوز به طور کامل به پایان نرسیده که اسامی برگزیدگان اعلام شد. برگزیدگانی که از دو لیست اصلی «ائتلاف سپید» با اعضای اصلاح طلب و «امید سلامت» با اعضای اصولگرا انتخاب شدند. حالا بر اساس آنچه در سایت‌های خبری منتشر شده، ایرج فاضل، محمدرضا ظفرقندی، مصطفی معین، سیدتقی نوربخش، علیرضا سلیمی و ناهید خداکرمی از اعضای لیست ائتلاف سپید، شاهرخ خوش سیرت، علی دباغ، محمد حسین بدخش، علی اصغر پیوندی، جمشید سلام زاده و مسعود جلال از اعضای لیست امید سلامت برگزیده شدند. البته اسامی رحمت الله حافظی از لیست جبهه احیاء، علی فتاحی و کوروش شمیمی نوری از لیست بیمارستان‌های خصوصی هم در میان برگزیدگان دیده می شود. بر اساس اعلام رضا لاری پور، مشاور رئیس سازمان نظام پزشکی کشور، نتایج نهایی انتخابات نظام پزشکی تهران هنوز به پایان نرسیده اما بر اساس آنچه تاکنون اعلام شده، برگزیدگان از میان دو لیست اصلی ائتلاف سپید و امید سلامت انتخاب شده اند. البته اسامی بعضی از برگزیدگان مانند دکتر پیوندی و دکتر ایرج فاضل در چند لیست دیده می شود.
محمد آقاجانی، معاون درمان وزیر بهداشت و رئیس ستاد مرکزی اجرایی هفتمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی، ظهر روز گذشته از پایان یافتن انتخابات تا ساعت‌های پایانی شب، خبر داد و گفت:« کل آرای گرفته شده در این دوره از انتخابات نظام پزشکی در کشور، ۵۳ هزار و ۸۳۴ رأی بود که در مقایسه با دوره ششم که ۴۶ هزار و ۹۸۲ نفر شرکت کرده بودند، رشد ۱۴.۶ درصدی را نشان می دهد. بیشترین آرا مربوط به گروه پزشکی با ۳۰ هزار و ۸۴۰ رأی بود.» بر اساس اعلام او، گروه دندانپزشکی ۷۱۱۰ نفر، داروسازان ۴۰۱۴ نفر، علوم آزمایشگاهی ۱۷۸۷ نفر، مامایی ۵۲۱۰ نفر و لیسانسیه‌های پروانه دار ۴۷۹۰ نفر در انتخابات رأی دادند. او درباره انتخابات نظام پزشکی در تهران هم گفت:« ۷۶۷۰ نفر در تهران رأی دادند که نسبت به دوره قبل رشد ۱۷ درصدی را نشان می دهد.»
اعضای انتخاب شده برای هر شهر، ١٧ عضو، شامل ١٠ پزشک، دو دندانپزشک، دو داروساز، دو ماما و یک نفر لیسانسه پروانه دار و یک نفر از علوم آزمایشگاهی است. اینها اعضای هیأت مدیره نظام پزشکی هستند که در نهایت با برگزاری مجمع عمومی، اعضای شورای عالی نظام پزشکی و رئیس سازمان نظام پزشکی را انتخاب می کنند. به گفته مشاور سازمان نظام پزشکی، هر کدام از پزشکان برگزیده سه علی البدل و مابقی هم یک علی البدل دارند. این افراد از میان حدود ١٥٠ کاندیدای نظام پزشکی تهران انتخاب شده اند.
انتخابات نظام پزشکی اما روز جمعه با حاشیه هایی همراه بود. تا پیش از این هر دوره همراه با حاشیه‌های سیاسی بود و این بار حاشیه ها حول نحوه برگزاری انتخابات چرخید تا جایی که منجر شد تعداد قابل توجهی از کاندیداها، انتخابات را غیرمنصفانه بخوانند. قرار بر برگزاری انتخابات به دو شیوه الکترونیکی و حضوری بود. اما یکی دو ساعت از زمان برگزاری انتخابات در سی ام تیر ماه نمی گذشت که سامانه دچار اختلال شد و در نهایت هیچ یک از شرکت کنندگان نتوانستند رأی خود را ثبت کنند. همه اینها در شرایطی است که شرکت کنندگان تنها در حوزه خودشان می توانند رأی دهند. پزشک در تهران نمی‌تواند در شهر دیگری، رأی خود را به صندوق بیندازد. از همین رو شرکت کنندگان به ثبت رأی اینترنتی امید بسته بودند و در تهران به سر نمی بردند اما در نهایت به صورت الکترونیک هم نتوانستند رأی بدهند.  رضا‌لاری‌پور، مشاور سازمان نظام پزشکی کشور در این باره به «شهروند» می گوید:«پیش از برگزاری انتخابات، به شرکت کنندگان اعلام نشده بود در صورتی‌که نتوانستند به صورت الکترونیکی رأی دهند، به صورت حضوری در انتخابات شرکت کنند، حتی این موضوع اعلام نشد که ممکن است این سامانه دچار اختلال شود، از همین رو، خیلی از شرکت‌کنندگان زمانی که با ثبت نشدن رأی‌شان مواجه شدند، به دلیل حضور نداشتن در تهران و یا کشیک بودن در بیمارستان‌های شهرهای دیگر، نتوانستند رأی بدهند.» به گفته او، هیأت‌های نظارت بر انتخابات و هیأت اجرایی  و حتی دادستانی اعلام کردند که انتخابات در سلامت کامل برگزار شده، در صورتی‌که، خیلی از شرکت کنندگان و کاندیداها، به دلیل ناتوانی در شرکت در انتخابات، با پایمال شدن حق شان مواجه شده اند:«به اعتقاد من، یا باید انتخابات باطل و دوباره برگزار شود، یا یک فرصت ١٢ ساعته برای رأی‌گیری اینترنتی و یا دوازده ساعت برای رأی‌گیری حضوری داده شود.» او ادامه داد:«در حال حاضر این شائبه وجود دارد، انتخابات مهندسی شده بود، چرا که پیش از این برگزاری انتخابات به صورت الکترونیکی از سوی انجمن‌های پزشکی به صورت موفق برگزار شده بود.»

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر