کد خبر: 22919
A

لبنیات کم چرب خطر ابتلا به پارکینسون را افزایش می‌دهد

کارشناسان سلامت معتقدند مصرف لبنیات کم چرب می‌تواند خطر ابتلا به بیماری پارکینسون را افزایش دهد.

لبنیات کم چرب خطر ابتلا به پارکینسون را افزایش می‌دهد

 

 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران، محققان آمریکایی در یک بررسی جدید دریافتند: خطر ابتلا به بیماری پارکینسون در افراد بزرگسالی که روزانه حداقل سه وعده از لبنیات کم چرب مصرف می‌کنند در مقایسه با افرادی که فقط یک وعده از این نوع مواد لبنی استفاده می‌کنند، بیشتر است.

بیماری پارکینسون اختلالی عصب شناختی است که لرزش، بروز مشکلات حرکتی و از دست رفتن تعادل در بدن از جمله ویژگی‌های آن به حساب می‌آید. طبق اعلام انجمن پارکینسون آمریکا بیش از یک میلیون نفر از مردم این کشور به این بیماری مبتلا هستند و هر سال بیماری پارکینسون در حدود ۶۰ هزار نفر از مردم آمریکا تشخیص داده می‌شود.

نتایج مطالعات پیشین حاکی از آن است بین مصرف محصولات لبنی بخصوص شیر با افزایش خطر ابتلا به بیماری پارکینسون ارتباط وجود دارد.

در این بررسی محققان آمریکایی به ارزیابی اطلاعلات جمع آوری شده از بیش از ۱۲۰ هزار زن و مرد در مدت ۲۵ سال پرداختند. این افراد هر دو سال به پرسشنامه‌ای در مورد وضعیت سلامتی خود پاسخ می‌دادند. همچنین وضعیت مصرف مواد لبنی در این افراد هر چهار سال یک بار مورد ارزیابی قرار می‌گرفت. علاوه بر این، در این بررسی‌ها نوع مواد لبنی مصرفی و پر چرب و کم چرب بودن آن‌ها در نظر گرفته می‌شد.

به گزارش ایسنا به نقل از مدیکال نیوز تودی، طی مدت ۲۵ سال مجموع ۱۰۳۶ نفر از شرکت کنندگان به بیماری پارکینسون مبتلا شدند. به گفته محققان آمریکایی افرادی که حداقل در روز سه بار از لبنیات کم چرب مصرف کرده بودند در مقایسه با بزرگسالانی که مصرف مواد لبنی کم چرب آنان یک بار در روز بوده ۳۴ درصد بیشتر در معرض ابتلا به بیماری پارکینسون بوده‌اند.-ایسنا

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر