اختلالات کف لگن در زنان؛ علل، علائم و روشهای درمان
دانشیار و مدیرگروه زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه بافتهای عضلانی، همبندی و رباطهایی که در کف لگن وجود دارند، وظیفه حمایت از ارگانهای لگنی را بر عهده دارند، گفت:: در صورت نقص در این بافتها، ارگانها از طریق واژن بیرون میزنند و بسته به ناحیه آناتومیکی درگیر، بیماری با اسامی و علائم متفاوتی ظاهر میشود که بر اساس آن، روشهای درمانی نیز متفاوت خواهد بود.
به گزارش سایت دیدهبان ایران؛ دانشیار و مدیرگروه زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه بافتهای عضلانی، همبندی و رباطهایی که در کف لگن وجود دارند، وظیفه حمایت از ارگانهای لگنی را بر عهده دارند، گفت:: در صورت نقص در این بافتها، ارگانها از طریق واژن بیرون میزنند و بسته به ناحیه آناتومیکی درگیر، بیماری با اسامی و علائم متفاوتی ظاهر میشود که بر اساس آن، روشهای درمانی نیز متفاوت خواهد بود.
دکتر ناهید رادنیا با بیان اینکه اختلالات کف لگن شامل مشکلات ارگانهای لگنی و بیاختیاریهای ادراری است، اظهار داشت: این اختلالات به دلیل عملکرد غیرطبیعی عضلات کف لگن به وجود میآید.
وی بیان کرد: کف لگن شامل مجموعهای از عضلات، لیگامانها و ارگانهایی مانند رکتوم (قسمت انتهایی روده بزرگ)، واژن و مثانه است که در ناحیه لگن قرار دارند.
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه بافتهای عضلانی، همبندی و رباطهایی که در کف لگن وجود دارند، وظیفه حمایت از ارگانهای لگنی را بر عهده دارند، مطرح کرد: در صورت نقص در این بافتها، ارگانها از طریق واژن بیرون میزنند و بسته به ناحیه آناتومیکی درگیر، بیماری با اسامی و علائم متفاوتی ظاهر میشود که بر اساس آن، روشهای درمانی نیز متفاوت خواهد بود.
به گفته رادنیا، خروج توده از واژن، انواع بیاختیاریهای ادراری و مدفوع، شلی واژن و سایر علائم مرتبط از نشانههای شایع این بیماری محسوب میشوند.
وی با اشاره به اینکه عوامل متعددی در بروز این بیماری نقش دارند، توضیح داد: در این راستا میتوان به زایمان طبیعی اشاره کرد در واقع پس از زایمان، برخی تغییرات در ساختار ارگانهای لگنی ایجاد میشود که میتواند زمینهساز این بیماری باشد.