کد خبر: 205533
A

اهدای جایزه بریکس به کارآفرین زرتشتی به‌خاطر تکنولوژی «اسکن تحلیلی قند خون»

مجمع تجاری بریکس ۲۰۲۴ که در حاشیه نشست اخیر اعضای گروه بریکس در مسکو برگزار شد، با اعلام نتایج رقابت «استارت‌آپ زنانه» در جامعه کارآفرینان زن فعال در کشورهای عضو این گروه، ۲۲ کارآفرین زن را برنده این رویداد معرفی کرد. در این مجمع، چهار کارآفرین زن ایرانی برنده این رقابت شدند که در نهایت مهوش آبیاری (بانوی کارآفرین زرتشتی) به‌خاطر خلق تکنولوژی «اسکن تحلیلی قند خون» (iSGM)، حائز دریافت جایزه و تقدیرنامه بریکس شد.

اهدای جایزه بریکس به کارآفرین زرتشتی به‌خاطر تکنولوژی «اسکن تحلیلی قند خون»

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ مهوش آبیاری در شرکت تحت مدیریت خود، توانست با خلق تکنولوژی ایرانی، به یک معضل عمده و مشترک «افراد مبتلا به دیابت» در حوزه «پایش دقیق قند خون و همچنین تحلیل داده‌‌‌های حاصل از تست قند خون»، سرانجام پایان دهد. دیابتی‌‌‌ها به کمک دستگاه تست قند خون، روزانه حداقل ۵ تا ۶ مرتبه باید میزان قند خون‌‌‌شان را پایش کنند. این دستگاه، داده‌‌‌های مربوط به میزان قند خون را در خود ذخیره می‌کند؛ اما عدم‌دسترسی این افراد به «نمودار تحلیلی نوسان میزان قند خون»، مانع از مدیریت موثر قند خون در طول شبانه‌‌‌روز می‌شود. به عنوان مثال، مشاهده نمودار تغییرات قند خون و اطلاع از نقاط اوج یا افت شدید قند خون در ساعاتی مشخص از روز یا پس‌‌‌از صرف غذای خاص، باعث خواهد شد فرد دیابتی روی اتفاق خاصی که باعث این «نوسان شدید قند خون» شده است، متمرکز شود و با مدیریت آن اتفاق، اجازه تکرار صعود شدید و افت شدید قند خون را که باعث آسیب جدی به بدن فرد می‌شود ندهد. دستگاه‌‌‌های سنتی تست قند خون یک نقص دیگر هم دارند و آن، «دسترسی سخت و پیچیده پزشک فرد دیابتی به گزارش کامل و تحلیلی تغییرات ماهانه قند خون» هنگام مراجعه دوره‌‌‌ای بیمار به پزشک است. داده‌‌‌های قند خون چون به صورت نقطه‌‌‌ای در دستگاه‌‌‌های سنتی ذخیره می‌شود، «پیوستگی معنادار و تحلیلی» ندارند تا پزشک بتواند دقیق، اوضاع را رصد کند. تکنولوژی «اسکن تحلیلی قند خون» (iSGM) اما «امکان نمودارسازی و تحلیل داده‌‌‌های ثبت‌شده در دستگاه تست قند خون» را برای پزشک معالج نیز مهیا می‌کند و این برای تصمیم‌گیری صحیح درمانی برای تنظیم دز انسولین یک ضرورت است. این تکنولوژی به صورت اتصال بی‌سیم دستگاه تست قند خون به تلفن همراه و سپس انتقال سریع ۸۸۰ داده (رکورد اطلاعاتی از قندهای خون فرد دیابتی) به تلفن همراه، عمل می‌کند و بلافاصله «نمودار تحلیلی قابل فهم» از پردازش اطلاعات روی صفحه تلفن همراه به نمایش درمی‌‌‌آید. در این نمودار، قند خون بالا با رنگ زرد، قند نرمال با رنگ سبز و قند خون پایین با رنگ قرمز قابل مشاهده می‌شود.

 

frplArZ90zup

 آبیاری مدیرعامل فریرطب که در حاشیه نشست بریکس موفق به دریافت جایزه کارآفرینی به عنوان برنده مسابقه استارت‌آپ زنانه شد، ‌‌‌ اعلام کرد: اسکن تحلیلی قندخون، با خلاقیت‌‌‌ و نوآوری‌‌‌ که از ایرانی‌‌‌های کوشا و متعهد سراغ و توقع داریم، طراحی شده است. این تکنولوژی پزشک را در جایگاهی قرار می‌دهد که بتواند با دقت کافی و با قبول صحت اطلاعات، درمان را انجام دهد. اینکه شما بتوانید در یک کلینیک شلوغ، در یک مطبی که مراجعه‌‌‌کننده زیاد دارد و زمان محدودی برای دیدن بیمار و تحلیل اطلاعاتش دارید، اطلاعات دقیق را در طول زمانی کوتاه به دست بیاورید و تحلیل کنید، بسیار مهم است. اسکن تحلیلی قندخون، سرعت دستیابی به اطلاعات، دقت و آرامش را به پزشک می‌دهد و همچنین پزشک با زبان ساده می‌تواند به بیمار درباره وضعیتش توضیح دهد.

frplArZ90zup

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر