راههای انتقال بیماری تب دنگی کدامند؟
رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مردم آگاهی خود را در خصوص تب دنگی بالا ببرند و به اطلاعیههای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی توجه داشته و آمار سازمان های رسمی را دنبال کنند.
رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مردم آگاهی خود را در خصوص تب دنگی بالا ببرند و به اطلاعیههای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی توجه داشته و آمار سازمان های رسمی را دنبال کنند.
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ شهنام عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره پیشرفت ابتلا به تب دنگی در ایران گفت: آخرین آمار ما در ارتباط با افراد بیمار شناسایی شده و مبتلا به تب دنگی صد و پنجاه و یک مورد بوده که دوازده مورد در داخل کشور مبتلا شده اند.
وی افزود: در مورد این دوازده نفر ما انتقال محلی را داشتیم. انتقال محلی بیماری یازده مورد در بندر لنگه و یک مورد در شهرستان چابهار بوده است. پشه های آلوده در این دو شهرستان وجود دارند.
عرشی با اشاره به اینکه در بقیه استان ها پشه ها شناسایی و صید شده اند اما الزاما شناسایی و صید پشه به معنای بیمار بودن آن نیست تصریح کرد: یک مورد گزارش مرگ بیمار در اردیبهشت ماه را شاهد بودیم که خانم با سن بالای هشتاد سال در امارات مبتلا به بیماری شده بودند و غیر از این مورد هیچ فردی در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست نداده است.
رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: افرادی که در داخل کشور ما و بر اثر انتقال محلی آلوده و مبتلا به این بیماری شده اند در صحت و سلامت هستند.
عرشی با بیان اینکه در حال حاضر در قسمت هایی از استان سیستان و بلوچستان، استان هرمزگان، بوشهر و استان گیلان مواردی از ابتلا را شاهد بوده ایم مطرح کرد: در قسمت هایی از استان مازندران و قسمت های شمالی اردبیل و استان قزوین صید این پشه را شاهد بوده ایم. ما انتظار داریم در قسمت های دیگر از کشور و مناطق نزدیک به نقاط آلوده پشه مستقر شود.
وی گفت: این پشه ها در کوچکترین آب راکد مانند آب زیر گلدانی ها مستقر شده و تکثیر می شوند. بهسازی و رعایت بهداشت محیط منازل و بیرون از منزل می تواند در جلوگیری از تکثیر پشه آئدس موثر باشد.
عرشی در آخر با تاکید بر اینکه بیماری تب دنگی با کرونا متفاوت است گفت: این بیماری فقط بر اثر نیش پشه آئدس منتقل شده و از انسان به انسان منتقل نمی شود. مردم آگاهی خود را در خصوص این بیماری بالا ببرند و به اطلاعیه های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی توجه داشته و آمار سازمان های رسمی را دنبال کنند.