بیماران مبتلا به کمخونی و چربی خون "خرمالو" بخورند
خرمالو علاوه بر اینکه کمخونی را از بین میبرد و چربی خون را کاهش میدهد، در فصل پاییز از سرماخوردگی و آنفلوانزا هم پیشگیری میکند.
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ خرمالو علاوه بر اینکه کمخونی را از بین میبرد و چربی خون را کاهش میدهد، در فصل پاییز از سرماخوردگی و آنفلوانزا هم پیشگیری میکند.
مقادیر فراوان پکتین(فیبر محلول درآب) در خرمالو وجود دارد. این امر موجب میشود مصرف خرمالو به کاهش چربی خون منجر شود، البته هرچه خرمالو رسیدهتر باشد، پکتین آن کمتر است.
خرمالو غنی از ویتامین A، ویتامین C، ویتامین E، و ویتامین B ۶، و همچنین فیبر غذایی، منگنز، مس، منیزیم، پتاسیم و فسفر است.
جالب است بدانید که ۱۰۰ گرم خرمالو حاوی ۶۰ تا ۷۰ کیلوکالری، ۷۵.۵ گرم آب، ۵.۹ گرم فیبر، ۲۳ گرم قند، ۷.۶ میلیگرم ویتامین ث، ۲۱۰ میلیگرم پتاسیم، ۱۱ میلیگرم منیزیم و ۰.۱۵ میلیگرم آهن است.
خرمالو سرشار از کاروتن یا همان پیش ساز ویتامین A و همچنین لیکوپن است. این دو آنتیاکسیدان قوی باعث خنثی شدن رادیکالهای آزاد آسیب رسان شده و شما را در برابر بیماریهای مختلفی مانند بیماریهای قلبی عروقی و برخی از سرطانها ایمن میکند.
رنگ نارنجی خرمالو ناشی از همین آنتیاکسیدان بتاکاروتن است، برای همین هم خرمالو مانند همه میوهها و سبزیجات نارنجی برای سلامتی چشمها و حافظت از شبکیه چشم مفید است.
بتاکاروتن موجود در خرمالو، جریان خون سلولهای پوست را بیشتر میکند؛ برای همین هم پوستتان خوش آب و رنگ میشود. آنتی اکسیدانی میوه خرمالو نیز بالاست که می تواند در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان موثر باشد.
این میوه دارای اسیدهای مالیک، تارتاریک و اسید سیتریک است که این اسیدها باعث جذب بهتر آهن و روی در بدن میشوند، لذا مصرف این میوه برای افراد مبتلا به کم خونی توصیه میشود.
خواص خرمالو برای درمان کبد
خرمالو برای زهکشی کبد و کلیه بسیار مفید است و این میوه و بویژه هسته آن کاربرد طبی و درمانی بخصوص در طب چینی دارد.
خرمالو میوه ای است که میتواند موجب تسریع رشد کودکان شود و در همین راستا خانوادهها باید به مصرف این میوه توجه داشته باشند.