کد خبر: 16512
A

رنگ هر میوه‌ای نشانه کدام خاصیت آن است؟

میوه‌ها و سبزیجات را می‌توان از نظر گروه رنگی نیز دسته‌بندی کرد که البته حاکی از فواید درمانی و پیشگیرانه آنها هم هست. مثلا خوراکی‌های آبی-بنفش، آنتی‌اکسیدان آنتوسیانین دارند که مانع لخته‌شدن خون می‌شود و به کنترل فشار خون نیز کمک می‌کند.

رنگ هر میوه‌ای نشانه کدام خاصیت آن است؟

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران، برخی از خواص میوه‌ها بر اساس رنگ آنها به قرار زیر است:

سبز:
میوه‌ها و سبزیجات سبزرنگ، حاوی دو نوع آنتی‌اکسیدان هستند. این دو ترکیب به‌طور خاص، باعث از بین‌رفتن رادیکال‌های آزاد شده و به دلیل داشتن پتاسیم، مانع ابتلا به سرطان بویژه سرطان کولون و خون می‌شوند.

زرد ـ سبز:
میوه‌ها و سبزی‌هایی که طیف رنگی‌شان مخلوط رنگ زرد و سبز است، حاوی آنتی‌اکسیدان دیگری به‌نام لوتئین هستند. لوتئین به‌طور خاص باعث حفظ سلامت شبکیه چشم می‌شود.

قرمز:
خوراکی‌های قرمز رنگ حاوی لیکوپن هستند. لیکوپن آنتی‌اکسیدانی قوی است و مانع ابتلا به سرطان می‌شود.

زرد ـ نارنجی:
مصرف موادغذایی زرد و نارنجی باعث حفظ سلامت پوست، تقویت بینایی و بالارفتن توان سیستم ایمنی بدن در مقابل عوامل بیماری‌زا می‌شود.

نارنجی:
خوراکی‌های نارنجی حاوی دو ترکیب مهم محافظ اختصاصی پوست، چشم و سیستم ایمنی هستند.

زرد:
ترکیب موجود در خوراکی‌های زردرنگ، ضمن کمک به حفظ سلامت پوست و چشم به حفظ سلامت استخوان‌ها کمک می‌کند. 

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر