خواص بادمجان از درمان سرطان های زنان تا سرطان معده
بادمجان، برخلاف تصور عمومی که گفته می شود خاصیت غذایی ندارد، کمک فوق العاده ای در درمان برخی سرطان ها دارد. برای فهمیدن خواص این ماده غذایی گزارش ذیل را بخوانید
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ پژوهشهای مختلف علمی خواص متعدد بادمجان بهخصوص در پیشگیری و درمان سرطان تاکید دارد.
بنابر گزارش سرویس سلامت دیده بان ایران؛ مطالعهای که در سال ۲۰۲۰ انجام شد حاکی از آن است که مصرف منظم بادمجان میتواند در پیشگیری از سرطان تخمدان موثر باشد. چنانچه خانمهایی که بهطور منظم بادمجان مصرف کردهاند با کاهش قابلتوجه این بیماری مواجه بوده اند. در مطالعه دیگری نیز تاثیر عصاره بادمجان بر سلولهای سرطان تایید شده و محققان دریافته اند که این عصاره در کاهش سطح پروتئین التهابی زمینهساز تشکیل و پیشرفت تومورها نقش دارد و میتواند به کمشدن خطر سرطان سینه کمک کند. همچنین، مطالعات حاکی از آن است که مصرف بادمجان به محافظت در برابر سرطانهای معده و مری کمک میکند. بهنظر میرسد پلیفنولها که ترکیبات آنتیاکسیدانی فراوان در بادمجان هستند با کاهش التهابات در بدن میتوانند از رشد و پیشرفت این نوع از سرطانها جلوگیری کنند.