کد خبر: 123692
A

اسرائیل اولین محمولۀ قرص‌های ضدکووید فایزر را دریافت کرد

اسرائیل روز پنج‌شنبه و در بحبوحه شیوع سویه جدید ویروس کرونا موسوم به «اومیکرون» اولین محمولۀ قرص ضد کووید فایزر را دریافت کرد.نفتالی بنت، نخست‌وزیر این رژیم ضمن اعلام این خبر گفت: «با اقدام به موقع ما، این دارو به سرعت وارد اسرائیل شد تا به ما در کنترل وضعیت سلامت آنهم در اوج شیوع سویه اومیکرون کمک کند.»

اسرائیل اولین محمولۀ قرص‌های ضدکووید فایزر را دریافت کرد

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ یورونیوز نوشت: اسرائیل روز پنج‌شنبه و در بحبوحه شیوع سویه جدید ویروس کرونا موسوم به «اومیکرون» اولین محمولۀ قرص ضد کووید فایزر را دریافت کرد.

نفتالی بنت، نخست‌وزیر این رژیم ضمن اعلام این خبر گفت: «با اقدام به موقع ما، این دارو به سرعت وارد اسرائیل شد تا به ما در کنترل وضعیت سلامت کشور آنهم در اوج شیوع سویه اومیکرون کمک کند.»

سازمان غذا و داروی ایالات متحده هفته گذشته مجوز استفاده از قرص ضدکرونای «پاکسلووید» (Paxlovid) که توسط شرکت فایزر تهیه شده را برای افرادی که بیش از ۱۲ سال سن دارند و در معرض خطر هستند، صادر کرد.

نتایج آزمایش‌های بالینی استفاده از این قرص برای مبتلایان به کووید۱۹ حاکی از آن است که «پاکسلووید» احتمال بستری شدن و مرگ ناشی از کووید را تا ۸۸ درصد در میان افرادی که بیش از دیگران در معرض خطر هستند، کاهش می‌دهد.

اسرائیل که یکی از پیشروی های جهان در موضوع واکسیناسیون عمومی علیه کووید۱۹ و مهار این بیماری بود، بار دیگر با مشکل افزایش قابل توجه شمار عفونت‌ها روبرو شده است.

مقامات بهداشتی این رژیم روز چهارشنبه حدود ۴ هزار مورد ابتلای جدید را ثبت کردند که بالاترین میزان ابتلا از ماه سپتامبر محسوب می‌شود.

کارشناسان می‌گویند که مصرف قرص‌های ضدکووید، توانایی تکثیر ویروس را متوقف می‌کند و مقاومت بدن در مقابل آن را افزایش می دهد. بر همین اساس مقامات بهداشت اسرائیل امیدوارند با آغاز مصرف این قرص‌ها خطر ابتلای شدید به این بیماری در میان شهروندانشان کاهش یابد و از فشار بر کادر پزشکی در بیمارستان‌های این رژیم کاسته شود.

 

ایالات متحده تا کنون مبلغ ۵.۳ میلیارد دلار به شرکت «فایزر» و ۲.۲ میلیارد دلار به شرکت رقیب آن یعنی «مرک» پرداخت کرده تا قرص‌های ضدکرونا جدید آنها را خریداری کند.

آژانس دارویی اتحادیه اروپا نیز به کشورهای عضو اجازه داده است از قرص ضدکرونای فایزر به عنوان یک داروی اضراری برای کنترل بیماری در مبتلایان در معرض خطر استفاده کنند.

بیمارستان‌های اسرائیل همچنین از روز دوشنبه تزریق چهارمین دُز واکسن‌های ضدکرونا را آغاز کردند. تا کنون حدود ۴.۲ میلیون نفر از جمعیت ۹.۴ میلیونی اسرائیل، سومین دُز واکسن‌های ضدکرونا را دریافت کرده‌اند.

 

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر