همکاری ایران با برنامه فضایی آلمان و فرانسه
اسرار ۳۰ سال فعالیت علینقی ربانی جاسوس شوروی در ایران در پی برگزاری دادگاه تجدیدنظر وی و درخواست دادستان برای تقاضای اعلام او ، تیتر یک شماره امروز یکشنبه ۲۵ دی سال ۱۳۵۶ روزنامه ۲۸ صفحه ای کیهان است. گویا متهم اسناد نخست وزیری را در اختیار ماموران بیگانه قرار می داد. مخالفان دولت ایران هم به کورت والدهایم دبیرکل سازمان ملل که به تهران آمده است نامه ای نوشته اند. کیهان در این زمینه نقل کرده که گروهی که خود را طرفدار حقوق بشر معرفی کرده اند از والدهایم تقاضای ملاقات کرده اند اما دبیرکل سازمان ملل این تقاضا را نپذیرفته است. به صفحه دوم روزنامه می رویم به خبری در رابطه با همکاری ایران با برنامه فضایی آلمان و فرانسه بر می خوریم.که متن این گزارش رادر دیدبان تاریخ می خوانید
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ اسرار ۳۰ سال فعالیت علینقی ربانی جاسوس شوروی در ایران در پی برگزاری دادگاه تجدیدنظر وی و درخواست دادستان برای تقاضای اعلام او ، تیتر یک شماره امروز یکشنبه ۲۵ دی سال ۱۳۵۶ روزنامه ۲۸ صفحه ای کیهان است. گویا متهم اسناد نخست وزیری را در اختیار ماموران بیگانه قرار می داد.
مخالفان دولت ایران هم به کورت والدهایم دبیرکل سازمان ملل که به تهران آمده است نامه ای نوشته اند. کیهان در این زمینه نقل کرده که گروهی که خود را طرفدار حقوق بشر معرفی کرده اند از والدهایم تقاضای ملاقات کرده اند اما دبیرکل سازمان ملل این تقاضا را نپذیرفته است.
دوره های لیسانس دانشگاه آریامهر هم تا اطلاع ثانوی تعطیل شده و در قرعه کشی جام جهانی فوتبال که سال آینده برگزار خواهد شد، تیم ملی فوتبال ایران با هلند، پرو و اسکاتلند، هم گروه شده است.
به صفحه دوم روزنامه می رویم به خبری در رابطه با همکاری ایران با برنامه فضایی آلمان و فرانسه بر می خوریم که متن خبر فوق به شرح زیر می باشد؛
هفته گذشته با آغاز فعالیت ایستگاههای زمینی در تهران و شیراز، همکاری ایران با برنامه فضایی جمهوری فدرال آلمان و فرانسه در مورد برقراری ارتباطات از راه دور برقرار گردید. بدین ترتیب دانشمندان و کارشناسان ایرانی قادر خواهند بود در آینده با استفاده از امکانات موجود در خصوص ایجاد یک سیستم ملی استفاده از سفینه های فضایی به مطالعه و پژوهش بپردازند.
رادیو کلن طی گزارشی در این زمینه گفت:
طبق برنامه هایی که در ایران فعلا در حال تکوین است این کشور قصد دارد در سالهای ۱۹۸۰ و ۱۹۸۱ میلادی (۱۳۵۹ و ۱۳۶۰ شمسی) سفینه های فضایی خاص خود را برای پخش برنامه های تلویزیونی و برقراری مناسبات تلفنی در سراسر ایران به کار گیرد.
در ابتدای کار، سازمان رادیو تلویزیون ملی ایران از سفینه های فضایی استفاده خواهد کرد و در مراحل بعدی بهره برداری، امکانات فنی سفینه های فضایی خاص ایران در اختیار دانشگاهها و سازمان پست ایران نیز گذارده خواهد شد.
ایستگاههای زمینی تهران و شیراز که با برنامه فضایی جمهوری آلمان فدرال و فرانسه همکاری می کنند نیمی در جمهوری فدرال آلمان و نیمی دیگر در جمهوری فرانسه ساخته شده اند و هزینه ایجاد آنها در حدود ۳ میلیون مارک بالغ شده است.
تهیه و تنظیم: مصطفی رحیمی مشکله