تیرباران فرمانده نیروی هوایی، منوچهر آزمون و سپهبد خواجه نوری
۴۵ سال پیش در چنین روزی، سپهبد امیرحسین ربیعی (آخرین فرمانده نیروی هوایی شاهنشاهی) سپهبد خواجه نوری (سپهبد قضایی ستاد ارتش شاهنشاهی) و منوچهر آزمون (مشاور شریف امامی) اعدام شدند.
به گزارش سایت دیدهبان ایران؛۴۵ سال پیش در چنین روزی، سپهبد امیرحسین ربیعی (آخرین فرمانده نیروی هوایی شاهنشاهی) سپهبد خواجه نوری (سپهبد قضایی ستاد ارتش شاهنشاهی) و منوچهر آزمون (مشاور شریف امامی) اعدام شدند.
تیرباران منوچهر آزمون و ۲ سپهبد دیگر به همراه خبر اختصاصی کیهان از لیست میلیاردها اموال خاندان پهلوی دو تیتر مهم و شاخص روزنامه کیهان در ۴۵ سال قبل چنین روزی دوشنبه ۲۰ فروردین سال ۱۳۵۸ است. در قسمتی از خبر اختصاصی کیهان آمده است که عبدالرضا پهلوی برای احداث دشت ناز ساری بیش از ۴۰۷ میلیون ریال پول گرفت، فریده دیبا مادر فرح پهلوی که هنگام عروسی دخترش با شاه پشیزی نداشت صاحب چندین شرکت بود، شمس پهلوی برای ساختن کاخ مهرشهر و اجرای طرحهای باصطلاح عمرانی مملکتی بیش از ۱۲۸ میلیون ریال وام بلاعوض گرفت، تنها به آن مجتمع های کشاورزی باصطلاح وام پرداخت میشد که خاندان پهلوی و عواملشان در آن سهم داشته باشند. خبر مهم دیگر این روزنامه اختصاص دارد به پیام امام خمینی به گرانفروشان و اخطار شدید به آنها و اینکه با آنها بر حسب عدل الهی و حکومت شرعیه وسیاسات اسلامیه رفتار خواهد شد. اما سخنان دکتر مولوی رئیس کل بانک مرکزی ایران با روزنامه النهار درباره شرایط اقتصادی کشور، سوژه امروز دیدبان تاریخ است که با هم مروری دوباره داریم بر این خبر:
بیروت - یونایتد پرس: دکتر محمد مولوی رئیس کل بانک مرکزی ایران در مصاحبهای با روزنامه بیروتی النهار گفت؛ عایدی حاصل از تولیدی چهار میلیون بشکه نفت در روز برای نیازهای توسعه اقتصادی ایران کفایت میکند. وی افزود: ایران برای جلب سرمایه گذاریهای خارجی و برقراری تعادل میان بخش کشاورزی و صنعت تلاش خواهد کرد.
دکتر مولوی در این مصاحبه گفت: ما با تکنولوژی وارداتی مخالف نیستیم برای مثال ما از سرمایه گذاری کشورهای عضو بازار مشترک در بخش کشاورزی ایران استقبال میکنیم. همچنین سرمایهگذاری کشورهای عرب همسایه و سایر برادرانی که میخواهند در ایران ویلا داشته باشند با استقبال ما روبرو میشود.
دکتر مولوی افزود: دولت موقت انقلابی ۵ میلیارد ریال برای سرمایه گذاری بخش صنعتی اختصاص داده است. تغییرات سیاسی و اعتصابها و عوامل دیگر کلیه جنبههای اقتصادی ما را تحت تاثیر قرار داده و درآمد بسیاری از مردم را تحلیل برده است که قادر به پرداخت مالیات نیستند.
دکتر مولوی گفت: به این منظور به مودیان مالیاتی مهلتهایی داده خواهد شد و در برخی زمینهها بهطور محدود و موقت مالیاتها حذف میشود.
در زمینه اولویتهای توسعه اقتصادی دکتر مولوی گفت: ما سیاستهای توسعه اقتصادی رژیم سابق را کاملا مورد تجدید نظر قرار میدهیم و به مشکلاتی که بخشهای صنعتی و کشاورزی با آنها روبرو هستند توجهی ویژه خواهیم داشت.
تهیه و تنظیم: مصطفی رحیمی مشکله