شاه: سیاستهای آزادسازی من شعله های انقلاب را بر افروخت
پیام مهم امام به مردم کردستان و اینکه این پیام کردها را به هیجان آورد و تیتر یکی با این مضمون، کردستان در تدارک بزرگترین جشن تاریخ، خبر اول روزنامه کیهان در ۴۴ سال قبل چنین روزی، ۲۷ آبان سال ۱۳۵۸ است. اما خبر مهم دیگر روزنامه که دارای عکس خبری است به ورود سید احمد خمینی از قم به تهران و سفارت آمریکا و آزادسازی گروگانهای زن و سیاهپوست آمریکایی اشاره دارد.
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ پیام مهم امام به مردم کردستان و اینکه این پیام کردها را به هیجان آورد و تیتر یکی با این مضمون، کردستان در تدارک بزرگترین جشن تاریخ، خبر اول روزنامه کیهان در ۴۴ سال قبل چنین روزی، یکشنبه ۲۷ آبان سال ۱۳۵۸ است. اما خبر مهم دیگر روزنامه که دارای عکس خبری است به ورود سید احمد خمینی از قم به تهران و سفارت آمریکا و آزادسازی گروگانهای زن و سیاهپوست آمریکایی اشاره دارد. دکتر بهشتی هم اعلام داشته در شورای انقلاب بررسی شد که قطع رابطه ایران و آمریکا را وزارت خارجه اعلام می کند. و اینکه روابط اقتصادی را که در خدمت مترفین بوده در هم می کوبیم و متن کامل قانون اساسی به زبانهای مختلف ترجمه میشود. از آمریکا هم خبر می رسد که آموزش نظامی ۲۶۰ افسر ایرانی را متوقف کرده است. آخرین اخبار از زلزله خراسان هم اینکه کمکهای بی سابقه مردم به زلزله زدگان ادامه دارد. اما خبری از مصاحبه محمدرضا شاه پهلوی یا روزنامه ساندی تایمز و تایید جنایات وی توسط سازمان عفو بین الملل را برای این شماره "روزنامه گردی دیدبان تاریخ" انتخاب کرده ایم که از نظر می گذرانید؛
لندن- رویترز:
شاه مخلوع ایران طی مصاحبه ای که در روزنامه ساندی تایمز انتشار یافته گفته است که اگر او اقدامات آزادسازی خود را در ایران انجام نمی داد انقلاب ایران عملی نمی شد.
مصاحبه مزبور چند هفته قبل در کورناوارکا در مکزیک صورت گرفت یعنی اندکی قبل از سفر شاه برای معالجه به آمریکا بود. این مصاحبه در روزنامه ساندی تایمز انتشار یافته است.
شاه گفته است که آنچه در ایران روی داده غیر طبیعی و غیرقابل پیش بینی بوده و او نمی تواند در تاریخ انقلابات عالم حتی فرانسه وقایعی را به یاد بیاورد که قابل مقایسه با وقایع بعد از انقلاب ایران باشد.
مصاحبه گر فرانک جایلز معاون سردبیر ساندی تایمز بود و می گوید به عقیده شاه سیاستهای آزادسازی او شعله های انقلاب را بر افروخته است بعلاوه شاه گفته است که اگر او را به خروج از ایران تشویق نمی کردند ارتش به او وفادار می ماند.
یونایتدپرس:
کنسولیار ایران در سانفرانسیسکو خاطر نشان ساخت که اگر وزارت خارجه آمریکا چهار هفته پیش به نگرانی ایران در مورد سفر شاه به آمریکا پاسخ داده بود بحران فعلی در روابط دو کشور روی نمی داد.
او افزود که بیشتر آمریکایی ها شاه را نمی شناسند و دستگاه ارتباط جمعی آمریکا هم او را بعنوان آدم خوبی معرفی کرده است. البته او عروسک خوبی برای آمریکا بود و بدنبال کودتایی در ۱۹۵۳ که آمریکا به راه انداخته بود روی کار آمد. در آن کودتا بسیاری از مردم ایران قتل عام شدند.
تهیه و تنظیم: مصطفی رحیمی مشکله