اعتراض زنان به خاطر کنار گذاشته شدن از حرفه قضاوت
کوشش هایی میشود جنگ صلیبی براه افتد و نباید دشمن اصلی، امپریالیسم آمریکا را فراموش کرد. تیتر اول روزنامه آیندگان ۱۲ صفحه ای ۴۳ سال قبل امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۵۸ که به بهای ۱۵ ریال منتشر شده بود
به گزارش سایت دیده بان ایران، کوشش هایی میشود جنگ صلیبی براه افتد و نباید دشمن اصلی، امپریالیسم آمریکا را فراموش کرد. تیتر اول روزنامه آیندگان ۱۲ صفحه ای ۴۳ سال قبل امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۵۸ که به بهای ۱۵ ریال منتشر شده بود اختصاص دارد به سخنان موسی خیابانی یکی از رهبران سازمان مجاهدین خلق ایران- منافقین- در مراسم سالگرد کشته شدن مجید شریف واقفی از اعضای این سازمان.
نقل قولی از سخنگوی دولت موقت مبنی بر اینکه همه پادگانهای داخل تهران پارکینگ میشود هم قابل توجه است. شرایط ترخیص اتومبیلهای سواری و سخنان بنی صدر مبنی بر اینکه پیروزی فاشیسم مساوی است با انهدام جامعه و نیز خبر حذف داشتن دفترچه بیمه برای دریافت وام بیکاری نیز از جمله تیترهای مهم این نشریه یومیه چاپ صبح کشور می باشد.
اما اعلامیه اعتراض آمیز سازمان زنان پیشرو برای اتحاد نهضت ملی خطاب به مهندس بازرگان نخست وزیر دولت موقت برای پشتیبانی از زنان کارآموز قضاوت سوژه #دیدبان_تاریخ امروز ما هست که با هم خلاصه متن را مروری مجدد میکنیم.
سازمان زنان پیشرو برای اتحاد نهضت ملی ضمن اعلام پشتیبانی از کارآموزان قضایی زن، از دولت خواست که هر چه سریعتر به صدور حکم قضاوت آنان اقدام کند.
این گروه با اشاره به نقش فعال زنان در انقلاب اعلام کرد که هدف زن و مرد از این مبارزه بدست آوردن آزادی بود. ولی متاسفانه عده ای در صددند که حتی یکی از ابتدایی ترین حقوق انسانی، یعنی حق انتخاب شغل را از زنان گرفته و به آنان تکلیف کنند که چکاره بشوند. به خانم هایی که دوره کارآموزی قضایی آنها تمام شده گفته میشود میتوانید معلم شوید و دلیل می آورند که در قانون اسلام زن به علت داشتن عواطف نمی تواند قضاوت کند! چگونه می توان احساسات انسانی را دلیل بر عدم توانایی انجام کار قضاوت دانست؟ مگر نه این است که ما در اسلام شیرزنانی مانند زینب و رابعه داشته ایم؟
از نظر خداوند و از نظر اسلام فرقی بین زن و مرد وجود ندارد، چرا عده ای می خواهند زنان را از حقوق خویش بازدارند؟ ولی زنان که در تمام مبارزات با دادن هزاران شهید حقانیت خود را ثابت کرده اند و با توجه به اینکه حق گرفتنی است و دادنی نیست به مبارزه برای بدست آوردن حقوق خود ادامه می دهند...
تهیه و تنظیم: مصطفی رحیمی مشکله