عظیمی، دبیرکل جبهه نیروهای انقلاب: در میان اصولگرایان و در انتخابات اخیر مجلس با پدیده "پان دامادیسم" روبرو هستیم/ کیف کش ها و دستمال کش ها را در لیست انتخابی قرار دادند +فیلم
گفت و گو با محمد حسین عظیمی، دبیرکل جبهه ایران اسلامی (جبهه حامیان انقلاب اسلامی)
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ محمد حسین عظیمی، دبیرکل جبهه ایران اسلامی (جبهه حامیان انقلاب اسلامی) در پاسخ به این سوال که در انتخابات مجلس، اصولگرایان نیروهای انقلابی چند تا لیست دادند و این موضوع نشان از وجود انشقاق میان اصولگرایان می دانید گفت:
این همان بحث تمامیتخواهی است.
- یعنی قدرتطلبی؟
اصلا بدتر از اینها؛ ثروتطلبی، قدرتطلبی، تمامیتطلبی. یک افرادی بیایند و بگویند نوکرهای من باشند، راننده من باشد، داماد من باشد، کیفکِش من باشد، کیفکِشِ من باشد، نوکر نوکرِ من باشد، فلانی که به من خدمت میکرده یک زمانی باشد. و میدانید تصورشان چیست؟ فکر میکنند این آدمهای کوچک، توسریخورهای بهتری هستند و هر وقت بزنند در سر اینها، اینها میگویند بله قربان، حتما. البته درست فکر میکنند، تا یک زمانی اینها اینطوری هستند، ولی بعدا برای همینها جُفتک میاندازند. آدمها باید درونشان درست باشد، نه اینکه بخواهند ظاهرشان را بزرگ نشان دهند، متوسل شوند به آدمهای حقیر و کوچک. آدمی که درونش بزرگ باشد، با آدمهای بزرگ کار میکند، دنبال آدمهای بزرگ میگردد، دنبال بستن یک لیست مقتدر با آدمهای توانمند میگردد، نه اینکه بروند و بگردند و آدمهای حقیر و کوچک را پیدا کنند و بیاوریم و در لیست بگذاریم که بعدا نوکرهای خوبی برای ما باشند. یکی از دلایلی که این اتفاق افتاد، تمامیتخواهی بود و این تمامیتخواهی باعث انشقاق شد. ما که سالهاست گفتیم ما انقلابی هستیم؛ نه اصلاحطلبی و نه اصولگرا.
- نقش داماد و عروسها را چطوری ارزیابی میکنید؟
پدیده پاندامادیسم، یعنی دامادگرایی، خیلی متصل شده به پدیده شکاف مقدس و دعا کنید این دو پدیده انشاءالله در کشور بهطور کامل حذف شود. من در دولتهای مختلف و در ادوار مختلف انتخابات، ادوار مختلف مجلس و شورای شهر صددرصد با این رویه مخالف بودم. دوره قبل آقای سیدامیرحسین قاضیزادههاشمی که الان معاون رئیس جمهور است، به ایشان در بحث نایب رئیسی کمک کردیم؛ انسان متشخص و خوبی است و من هم به او علاقمندم. ایشان شد نایب رئیس. بعد اخوی ایشان آقای سیداحسان قاضیزاده میخواست بشود رئیس کمیسیون اجتماعی که من محکم مخالفت کردم؛ با تمام وجود تشکیلات ما ایستاد و گفتیم نه. گفتند چرا؛ ایشان حزباللهی است؟ گفتم نه، معیارهای ما که چیزهای دیگری است، اما اصلا ما با این پدیده مخالفیم. در دولت آقای روحانی، یک قاضیزادههاشمی وزیر بهداشت باشد، همزمان مثلا یک پسر عمو داشته باشد که عضو هیات رئیسه مجلس باشد، در مجلس جدیدی که شکل میگیرد، او بیاید و بشود نایب رئیس مجلس، در دولت جدید او بشود معاون رئیس جمهور، رئیس بنیاد شهید، بعد آن یکی داداش بشود رئیس کمیسیون اجتماعی. بله، برادر ایشان یک توانایی و استعدادی دارد و هیچ اشکالی ندارد پیشرفت کند، ولی من اگر خودم در آن جایگاه بودم و برادرم میخواست بیاید، به برادرم میگفتم یا شما بیا برای کمیسیون یا من میروم برای نایب رئیسی. و این یک اشتباه بزرگی است که هر دو ما بخواهیم در آن عرصه سیاسی کشور ایفای نقش کنیم. و یک جاهایی هم باید گذشت کرد. بگذاریم گردش نخبگان اتفاق بیفتد. تا من به یک جایی رسیدم، یک قلاب بیندازم و داداشم را بیاورم بالا، آن یکی قلاب بیندازد و عمویش را بیاورد.
متن کامل گفت و گو: دبیرکل جبهه ایران اسلامی:با باندهای مافیایی درون قدرت روبرو هستیم
گفت و گو: ابوالفضل دولتشاهی
فیلمبرداری و تدوین: مهرداد آلادین- بهنام افشاری