کد خبر: 79930
A

نتیجه نهایی انتخابات اسرائیل اعلام شد/ میزان مشارکت در انتخابات ۷۱ درصد/ جزییات

کمیته مرکزی انتخابات رژیم صهیونیستی شامگاه چهارشنبه نتیجه شمارش چهار میلیون و ششصد و دو هزار و دویست و نود و هفت رأی از کل آراء مأخوذه در انتخابات سراسری فلسطین اشغالی را اعلام کرد.

نتیجه نهایی انتخابات اسرائیل اعلام شد/ میزان مشارکت در انتخابات ۷۱ درصد/ جزییات

به گزارش دیده بان ایران؛ کمیته مرکزی انتخابات رژیم صهیونیستی شامگاه چهارشنبه نتیجه شمارش چهار میلیون و ششصد و دو هزار و دویست و نود و هفت رأی از کل آراء مأخوذه در انتخابات سراسری فلسطین اشغالی را اعلام کرد.

پیشتر این کمیته گفته بود که اعلام نتایج نهایی انتخابات بیست‌وسومین دوره کنست «به دلایلی» با تأخیر انجام می‌شود. برخی منابع یکی از دلایل را حاضر نشدن هیچکسی برای شمارش صندوق‌ها در مکان‌های قرنطینه افراد مشکوک به کروناویروس گزارش دادند.

به نوشته وبگاه اطلاع‌رسانی کمیته مرکزی انتخابات رژیم صهیونیستی، با شمارش صددرصد آراء، میزان رأی‌ها و کرسی‌ها هر حزب به شرح زیر است:

لیکود: ۳۶ کرسی - ۲۹،۴۸ درصد

آبی‌وسفید: ۳۳ کرسی - ۲۶،۵۹ درصد

لیست مشترک اعراب: ۱۵ کرسی - ۱۲،۶۱ درصد

شاس: ۹ کرسی - ۷،۷۰ درصد

اتحادیه یهودیان توراتی: ۷ کرسی - ۵،۹۸ درصد

اسرائیل بیتُنا: ۷ کرسی - ۵،۷۴ درصد

کارگر، گرشر، مرتص: ۷ کرسی - ۵،۸۴ درصد

یامینا: ۶ کرسی - ۵،۲۵ درصد

بدین ترتیب ائتلاف راست‌گرا به مرکزیت حزب لیکود به ریاست «بنیامین نتانیاهو» حائز ۵۸ کرسی و ائتلاف چپ‌گرا به مرکزیت حزب آبی‌وسفید به ریاست «بنی گانتز» (در صورت ائتلاف لیست اعراب) حائز ۵۵ کرسی در پارلمان رژیم صهیونیستی خواهد بود.

با این حال هیچ‌کدام از این ائتلاف‌ها حائز اکثریت ۶۱ کرسی کنست نخواهند بود و در صورت عدم پیوستن حزب اسرائیل بیتُنا به ریاست «آویگدور لیبرمن» به یکی از این دو طرف، بن‌بست سیاسی و معضل عدم تشکیل کابینه در تل‌آویو ادامه خواهد یافت. دو انتخابات قبلی نیز به همین دلیل به نتیجه نرسید و به برگزاری انتخابات سوم منجر شد.

کمیته مرکزی انتخابات رژیم صهیونیستی همچنین میزان مشارکت ساکنان فلسطین اشغالی در انتخابات را ۷۱ درصد اعلام کرد.

سومین انتخابات سراسری پارلمانی در فلسطین اشغالی طی یک سال اخیر، روز دوشنبه (دوازدهم اسفند) از ساعت ۷ صبح به وقت محلی (۸:۳۰ به وقت تهران) آغاز شد و ۱۱ حزب برای کسب ۱۲۰ کرسی پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) به رقابت پرداختند.

احزابی که در این انتخابات توانستند به کرسی پارلمان برسند: حزب «لیکود» به ریاست «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر کنونی رژیم صهیونیستی، حزب «آبی و سفید» به ریاست «بنی گانتز» فرمانده پیشین ستاد کل ارتش این رژیم، حزب «یامینا» به ریاست «آیلت شاکد» وزیر پیشین دادگستری و «نفتالی بنت» وزیر جنگ کنونی این رژیم، حزب «لیست مشترک» اعراب به ریاست «ایمن عوده» و حزب «اسرائیل بیتُنا» به رهبری لیبرمن وزیر خارجه و جنگ پیشین این رژیم.

«رووین ریولین» رئیس رژیم صهیونیستی پیشتر با انتقاد از آلوده شدن کارزارهای انتخاباتی رقبای اصلی در این انتخابات، از برگزاری سومین انتخابات در عرض یک سال ابراز شرمندگی کرده بود./فارس

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر