?>
کد خبر: 219808
A

نسل‌کشی اسرائیل در فلسطین تایید شد

کمیته مستقل تحقیق سازمان ملل متحد اعلام کرد که رژیم اسرائیل از ۷ اکتبر در تمامی اراضی اشغالی اقدام به نسل‌کشی و نقض حقوق فلسطینیان کرده است.

نسل‌کشی اسرائیل در فلسطین تایید شد

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، کمیته مستقل تحقیق سازمان ملل متحد اعلام کرد که رژیم اسرائیل از ۷ اکتبر در تمامی اراضی اشغالی اقدام به نسل‌کشی و نقض حقوق فلسطینیان کرده است.

این کمیته افزود که ارتش اسرائیل عمدا اقدام به نابودسازی تأسیسات بهداشتی غزه کرده و مانع از ورود دارو و تجهیزات پزشکی شده است.

براساس این گزارش، اسرای فلسطینی نیز مورد آزار جسمی و روانی قرار گرفته و به آنان توهین شده است.

این کمیته افزود: کودکانی که امروز در غزه متولد می‌شوند، چه در دوران شیرخوارگی و چه پس از بزرگ شدن، به علاوه کودکانی که در اثر آلودگی آب، سرما و گرسنگی از مشکلات بهداشتی رنج می‌برند، با خطر مرگ مواجه هستند.

براساس این گزارش، اقداماتی خلاف قانون علیه مردان و زنان فلسطینی در فلسطین از ۷ اکتبر انجام شده است، مانند خشونت جنسی و تهدید به تجاوز و تعدی جنسی که جزو اقدام‌های روزمره نیروهای امنیتی رژیم اسرائیل است.

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر