?>
کد خبر: 218593
A

مکرون: روسیه به تهدیدی برای فرانسه و اروپا تبدیل شده است

امانوئل ماکرون چهارشنبه شب در یک نطق تلویزیونی، روسیه را تهدیدی برای کشورش و اروپا خواند و اعلام کرد که با متحدان اروپایی خود درباره احتمال استفاده از نیروی بازدارندگی هسته‌ای فرانسه برای محافظت از این قاره در برابر تهدیدات روسیه گفتگو خواهد کرد.

مکرون: روسیه به تهدیدی برای فرانسه و اروپا تبدیل شده است

به گزارش سایت دیده بان ایران؛   امانوئل ماکرون چهارشنبه شب در یک نطق تلویزیونی، روسیه را تهدیدی برای کشورش و اروپا خواند و اعلام کرد که با متحدان اروپایی خود درباره احتمال استفاده از نیروی بازدارندگی هسته‌ای فرانسه برای محافظت از این قاره در برابر تهدیدات روسیه گفتگو خواهد کرد.

رئیس‌جمهوری فرانسه در این سخنرانی که به صورت زنده پخش می‌شد، به جنگ اوکراین و دفاع اروپا پرداخت و بر ضرورت ادامه حمایت‌ها از کی‌یف و تقویت توان نظامی اروپا تاکید کرد.

وی با بیان اینکه «تهدید روسیه واقعی است و کشورهای اروپایی را تحت تاثیر قرار می‌دهد»، مسکو را به تلاش برای «تبدیل کردن جنگ اوکراین به یک جنگ جهانی» متهم کرد.

آقای ماکرون با اشاره به تغییر موضع آمریکا در قبال جنگ اوکراین، گفت: «ایالات متحده، متحد ما، موضع خود را نسبت به این جنگ تغییر داده، حمایت کمتری از اوکراین می‌کند و تردید‌هایی را در مورد آینده تردید ایجاد کرده است.» وی در همین خصوص افزود: «باید گفت که ما وارد عصر جدیدی می‌شویم.»

او با تاکید مجدد بر لزوم استقلال بیشتر اروپا از متحد دیرینه خود، گفت: «می‌خواهم همچنان بر این اعتقاد باشم که ایالات متحده در کنار ما خواهد بود، اما اگر چنین نباشد، ما باید (خودمان) آماده باشیم.»

وی همچنین با اشاره به مختل شدن نظم جهانی در شرایط کنونی و تاکید بر اینکه «صلح دیگر در قاره ما امری تضمین شده نیست»، افزود: «جنگ اوکراین به یک مناقشه جهانی تبدیل شده است.»

امانوئل مکرون در ادامه افزود: «صلح نمی‌تواند به هر قیمتی به دست آید. صلح به معنای تسلیم اوکراین، فروپاشی این کشور یا برقراری آتش‌بسی شکننده نیست.»

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر