?>
کد خبر: 218289
A

آمریکا انصارالله یمن را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد

وزیر خارجه آمریکا امروز از قرار دادن انصارالله یمن در فهرست سازمان‌های تروریستی ایالات متحده خبر داد و گفت: در راستای تحقق یکی از وعده‌های رئیس‌جمهور ترامپ، ما اعلام می کنیم که گروه انصارالله به عنوان یک سازمان تروریستی خارجی است.

آمریکا انصارالله یمن را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا امروز سه‌شنبه در سخنانی اعلام کرد که کشورش انصارالله یمن را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داده است.

براساس گزارش الجزیره، وزیر خارجه ایالات متحده در این زمینه گفت: در راستای تحقق یکی از وعده‌های رئیس‌جمهور ترامپ، ما اعلام می کنیم که گروه انصارالله به عنوان یک سازمان تروریستی خارجی است.

مارکو روبیو در حمایت از رژیم اسرائیل گفت: فعالیت‌های حوثی‌ها امنیت غیرنظامیان، نیروهای آمریکایی و ثبات تجارت دریایی جهانی را تهدید می‌کند. از سال ۲۰۲۳، حوثی‌ها صدها حمله به کشتی‌های تجاری و نیروهای آمریکایی انجام داده‌اند.

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر