اوکراین: عضویت در ناتو را رها نمیکنیم
رستم عمراف وزیر دفاع اوکراین اعلام کرد که این کشور درخواست خود برای عضویت در ناتو را رها نخواهد کرد.
![اوکراین: عضویت در ناتو را رها نمیکنیم](https://cdn.didbaniran.ir/thumbnail/fKJaTmfd3lLi/fUQ4pqCksNO-W7mJ87HQnq6TSFPk9zFFcyvzdIkhy21kx29E9nmhjIv4cNprBo2zKTmMYdp5wb7AleQNFGO5UiPgCHyAF45aoVWSSBSI2Cb94yn-VZfnJK4kDJN3xWWlqnarXCv1sU5HIB-fPN-A2Tb8QFZ2Ugf8GN4UtmoBsyurMATIt0c3vmDB2r9uRogTNSND7we9RNs,/2084262_659-1-470.jpg)
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ به دنبال موضع آمریکا مبنی بر ناممکن بودن پیوستن اوکراین به ناتو، وزیر دفاع این کشور تاکید کرد که کییف طرح خود برای عضویت در ناتو را رها نخواهد کرد.
رستم عمراف وزیر دفاع اوکراین اعلام کرد که این کشور درخواست خود برای عضویت در ناتو را رها نخواهد کرد.
این اظهارات پس از آن مطرح میشود که پیت هگزث وزیر دفاع ایالات متحده در نشست وزرای دفاع ناتو پیوستن اوکراین به ناتو پس از پایان جنگ را غیرمحتمل خواند.
وزیر دفاع اوکراین در پستی در شبکه اجتماعی فیس بوک نوشت: «قبل از جلسه شورای اوکراین و ناتو (موسوم به گروه تماس اوکراین)، من یک گفتگوی مهم با مارک روته، دبیر کل ائتلاف ناتو داشتم. اوکراین مسیر استراتژیک خود را تغییر نخواهد داد، زیرا ما آینده خود را با ناتو میبینیم.»
پیت هگزث، وزیر دفاع آمریکا در نشست گروه تماس اوکراین گفت: «ایالات متحده معتقد نیست که عضویت اوکراین در ناتو یک نتیجه واقع بینانه از یک راه حل مذاکره شده است».
وی همچنین گفت که بازگرداندن این کشور به مرزهای ۲۰۱۴ - یعنی معکوس کردن الحاق کریمه به روسیه را غیر واقعی میداند.