گفتوگوی تلفنی پوتین با جولانی/ ابوعلی هم خیانت کرد؟
ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه، در تماس تلفنی با احمد الشرع، رئیس دوره انتقالی سوریه، درباره تحولات اخیر این کشور و همکاریهای دوجانبه گفتوگو کرد.
![گفتوگوی تلفنی پوتین با جولانی/ ابوعلی هم خیانت کرد؟](https://cdn.didbaniran.ir/thumbnail/jzusBZV52xTH/fUQ4pqCksNO-W7mJ87HQnq6TSFPk9zFFcyvzdIkhy21kx29E9nmhjIv4cNprBo2zKTmMYdp5wb7AleQNFGO5UiPgCHyAF45aoVWSSBSI2Cb94yn-VZfnJDnO0M2bQWNpx_xgmv2-h8AyLpxvcWMIczb8QFZ2Ugf8GN4UtmoBsyurMATIt0c3vhg_puzcDqEMNSND7we9RNs,/%D9%BE%D9%88%D8%AA%DB%8C%D9%86.jpg)
به گزارش سایت دیدهبان ایران، ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه، در تماس تلفنی با احمد الشرع، رئیس دوره انتقالی سوریه، درباره تحولات اخیر این کشور و همکاریهای دوجانبه گفتوگو کرد.
پوتین در گفتوگوی خود با الشرع بر موضع اصولی خود در حمایت از وحدت، حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه تأکید کرد.
وی همچنین اظهار داشت که روسیه آماده است تا در بهبود وضعیت اجتماعی و اقتصادی سوریه ازجمله ارائه کمکهای بشردوستانه مشارکت کند.
منبع: خبرگزاری دانشجو