کد خبر: 176003
A

چه کسانی انتحاریون اعزامی به کرمان را آموزش داده و چگونه به ایران فرستادند؟

ادعاهای تازه در ارتباط با حملات خونین انتحاری در مراسم سالگرد شهادت سردار قاسم سلیمانی مطرح شده است.

چه کسانی انتحاریون اعزامی به کرمان را آموزش داده و چگونه به ایران فرستادند؟

به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛ به نقل از خبرگزاری صدای افغانستان؛ «فخرالدین خال بیگ» از خبرنگاران با سابقه‌ی تاجیکستانی است. او سال‌ها مقیم کابل بوده و با خبرگزاری‌های مهم جهان از جمله «اسپوتنیک» روسیه کار کرده و می‌کند. در حال حاضر این چهره‌ی سرشناس خبری یک وبسایت و خبرگزاری مستقل با نام "سنگر" را نیز اداره می‌کند.
این ژورنالیست پرآوازه‌ی تاجیک در یک لایو اینستاگرامی مدعی شد: تروریست‌های تاجیکی که در فاجعه‌ی "کرمان" عامل اصلی حملات انتحاری بودند از منطقه "چترال" پاکستان وارد خاک افغانستان شده و برای ماه‌ها تحت نظارت طالبان در "دره‌ی دوآب" واقع در استان بدخشان افغانستان آموزش دیده‌اند.
بخش عجیب اظهارات این خبرنگار به نوع ورود این تروریست‌ها به خاک ایران مربوط می‌شود. وی مدعی است؛ آن‌ها چند ماه پیشتر با گذرنامه‌ی افغانستانی که در شهر "فیض آباد" مرکز استان بدخشان افغانستان از امارت 

طالبان دریافت کرده بودند و با همراهی یکی از مولوی‌های سرشناس امارت به کابل عزیمت کرده‌اند. در آنجا با کمک طالبان روادید رسمی ورود به ایران را از سفارت ج.ا.ا در کابل دریافت کرده و سپس توسط جمعی از مقامات امنیتی طالب تا گذرگاه مرزی "اسلام‌قلعه" بدرقه شده و در پوشش دو شهروند افغانستانی از مرز "دوغارون" وارد ایران شده‌اند.
فخرالدین خال‌بیگ معتقد است برخی حلقات در تهران بخاطر ممانعت از وارد کردن هر اتهامی به امارت طالبان این مهم را مخفی نگه‌داشته و آن را علنی نکرده‌اند.
او می‌گوید؛ هدف تروریست‌های طالب از اعزام انتحاری‌هایی با ملیت تاجیکستانی به ایران برای انجام عملیات‌های جنایتکارانه این است که تهران و "دوشنبه" را نسبت به یکدیگر بدبین ساخته و بدینوسیله از دولت و ملت تاجیکستان به‌خاطر همسویی با مردم و مقاومتگران افغانستانی انتقام بگیرند. خط خبری اخیر رسانه‌های وابسته به امارت طالبان طی روزهای اخیر این نظریه‌ی او را تایید می‌کند. این رسانه‌ها پس از حملات تروریستی در کرمان تمام تلاش خود را به خرج دادند تا افکار عمومی و مخاطبان اندک خود را قانع سازند که تاجیکستان به مرکز صدور تروریسم بدل شده است. حال آن‌که دوشنبه از تروریست‌های افراطی صدمات جبران‌ناپذیری دیده و سال‌هاست در خط نخست مبارزه با دهشت‌افکنی در منطقه‌ی آسیای مرکزی است.

این رسانه‌های حامی انتحاریون نمی‌گویند که تروریست‌های اعزامی به ایران را چه کسانی و در کجا آموزش داده‌اند. اما حالا افشا شده است که انتحاری‌های حملات کور کرمان در اردوگاه‌های امارت طالبان در بدخشان آموزش دیده‌اند. همانطور که تروریست‌های انتحاری حمله‌کننده به حرم "شاهچراغ" در شیراز که چند ماه پیشتر از فاجعه‌ی کرمان تعدادی دیگر از مردم ایران را در دو عملیات جداگانه به شهادت رساندند نیز اگر چه ملیت تاجیکستانی داشتند اما توسط طالبان و در استان "فاریاب" افغانستان آموزش دیده بودند.

فخرالدین خال‌بیک اعتقاد دارد امارت طالبان در اردوگاه‌های مختلف از بدخشان تا "کنر" و فاریاب تروریست‌ها و خرابکاران و افراطیون زیادی را با ملیت‌های مختلف از جمله ایرانی و تاجیکستانی و پاکستانی و ازبکستانی و حتی عرب و اروپایی جذب کرده و برای اهداف مراکز استخباراتی فرا منطقه‌ای تربیت و به ماموریت‌های جنایتکارانه اعزام می‌کنند.  با آنکه آنها در این اردوگاه‌ها انتحاری‌هایی با ملیت‌های مختلف در اختیار دارند و با آنکه جز آن اردوگاه‌ها "انس حقانی" وزیر داخله(کشور)طالبان رسما اعلام کرد همچنان هزاران انتحاری در صفوف طالبان حضور داشته و تربیت می‌شوند و متعاقب آن از گردان‌های انتحاری خود هم رونمایی کردند، اما ان‌ها تعمدا برای عملیات‌های آدم‌کشی در ایران تروریست‌های تاجیکستانی خود را اعزام می‌کنند.

به تازگی اخبار متعددی که موید صحت این بخش از اظهارات آقای خال‌بیک بود توسط رسانه‌های مختلف منطقه و جهان منتشر شد. مطابق این اخبار امارت طالبان پس از آموزش این انتحاری‌ها در اردوگاه‌های مجهز خود، آن‌ها را با مبالغ کلان به نهادهای استخباراتی آمریکایی و اسرائیلی و برخی از دولت‌های عربی می‌فروشد.
گفته شده است طالبان در یک محاصره‌ی اقتصادی اعلام نشده به‌سر می‌برند و کمک‌های نقدی و هفتگی "کاخ سفید" کفایت هزینه‌های سنگین دولت‌داری آن‌ها را نمی‌کند. لذا برای تامین هزینه‌های خود و متحدان استراتژیک‌شان نظیر گروه تروریستی تحریک طالبان پاکستان(T.T.P)، جیش‌العدل، تحریک اسلامی ازبکستان، انطارالله تاجیکستان، حزب‌الترکستانی اویغورهای چینی و...در صدد کسب درآمد از هر راه ممکن هستنند. تجارت وسیع مواد مخدر و خرید و فروش انتحاری در مقام پیمانکاری پروژه‌های تروریستی برای سازمان‌های استخباراتی فرامنطقه‌ای از اصلی‌ترین راه‌های کسب درآمد و در شمار پرسودترین تجارت‌های آن‌هاست. تجارتی که نتایج مرگبار و خونین آن را طی حملات جنایتکارانه اخیر در ایران و پاکستان شاهد بوده‌ایم.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر