اخطار تلآویو به ۲۴ بیمارستان غزه برای تخلیه فوری
وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که رژیم صهیونیستی به ۲۴ بیمارستان ازجمله بیمارستان «الشفاء» در نوار غزه پیام هشدار داده و خواستار تخلیهٔ آنها شده.
به گزارش سایت دیدهبان ایران؛ وزارت بهداشت فلسطین ظهر امروز اعلام کرد که در حملات ۱۳ روز اخیر اسرائیل به مناطق مختلف نوار غزه دستکم ۳۷۸۵ نفر شهید شدهاند.
براساس اعلام این وزارتخانه، شمار زخمیها نیز به ۱۲۵۰۰ نفر رسیده است.
بخش بهداشت و درمان غزه فلج شده است
وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که اسرائیل به ۲۴ بیمارستان ازجمله بیمارستان «الشفاء» در نوار غزه پیام هشدار داده و خواستار تخلیهٔ این بیمارستانها شده است.
این در حالی است که پزشکان و کادر درمان در محاصره انبوهی از اجساد تکه تکه شده و بیماران ناامیدی قرار دارند که پس از انفجار ویرانگر در بیمارستان المعمدانی غزه درخواست کمک دارند. مدیر بیمارستان شهدای الاقصی در دیرالبلح اعلام کرد: ذخیره استراتژیک دارو و تجهیزات پزشکی ما به پایان رسیده است. ایاد الجبری، مدیر بیمارستان شهدای الاقصی غزه هم نسبت به وضعیت بیمارستانها هشدار داد.
وی در این باره گفت: وضعیت پزشکی بسیار دشوار است و ما از کمبود نیرو و ذخیره استراتژیک دارو و تجهیزات پزشکی رنج میبریم. ذخیره استراتژیک دارو و تجهیزات پزشکی ما به پایان رسیده است.
دکتر یوسف العقاد، رئیس بیمارستان اروپایی غزه در کنفرانس مطبوعاتی و درحالی که اجساد شش کودک فلسطینی در مقابل وی بود گفت که بیمارستانهای نوار غزه از کمبود شدید دارو، تجهیزات پزشکی و مواد مصرفی پزشکی رنج میبرند و این مشکل مانع از ارائه خدمات درمانی به تعدادی از مجروحان میشود.
وی گفت: ما منتظر باز شدن گذرگاهها برای انتقال این مجروحان به خارج از فلسطین برای درمان هستیم.
العقاد در پیامی برای جهانیان می گوید: «به این بچه ها نگاه کنید. چه کسی این بچه ها را میکشد؟»
وی ادامه داد: اسرائیل برق نوار غزه را قطع کرده و در نتیجه بیمارستان کاملاً با ژنراتور کار میکند و به مقدار زیادی سوخت نیاز دارد که به سرعت تمام می شود. اوضاع بسیار پیچیده و دشوار است.
در همین حال، وزارت بهداشت غزه نیز اعلام کرده است که سه بیمارستان در این باریکه به صورت کلی از کار افتاده اند.
احمد المنظری مدیر منطقهای سازمان جهانی بهداشت در شرق مدیترانه با بیان اینکه اجساد موجود در بیمارستانهای غزه از ظرفیت سردخانههای این بیمارستانها فراتر رفته، این موضوع را یک فاجعه زیست محیطی توصیف کرد که سلامت عمومی در نوار غزه و خارج از آن را تهدید میکند.
او در گفتوگو با رسانهها گفت، به دلیل کمبود آب آشامیدنی و استفاده مردم غزه از آبهای آلوده، نگرانی از شیوع بیماریهایی که از طریق آب منتقل میشوند، وجود دارد.
المنظری همچنین عدم بازگشایی گذرگاه رفح را فاجعه انسانی مضاعف دانست.
او با تاکید بر اینکه وضعیت در غزه هیچ تاخیری را تحمل نمیکند، گفت: «هر ثانیه یا ساعتی که از بسته نگه داشتن گذرگاه میگذرد، بیگناهان بسیاری چه بیمارانی که در بیمارستان هستند و چه شهروندانی که در بمباران زخمی میشوند، جان خود را از دست میدهند.
منبع: ایسنا