کد خبر: 191422
A

در آشپزخانه از چه جنس پیش بندی استفاده کنیم؟

یکی از مهم ترین وسایلی که در آشپزخانه بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد و در انواع و طرح های مختلفی دوخته می شود، پیش بند آشپزخانه است

در آشپزخانه از چه جنس پیش بندی استفاده کنیم؟

به گزارش سایت دیده بان ایران؛  یکی از مهم ترین وسایلی که در آشپزخانه بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد و در انواع و طرح های مختلفی دوخته می شود، پیش بند آشپزخانه است. این وسیله را می توان در کلیه رستوران ها، کافی شاپ ها و آشپزخانه منازل پیدا نمود. برای همه افرادی که در آشپزخانه کار کرده و با این وسیله سر و کار دارند، جنس پیش بند بسیار مهم است. در این مقاله می خواهیم به بررسی پیش بند و انواع آن بپردازیم و به شما بگوییم که در آشپزخانه از چه جنس پیش بندی استفاده کنیم، بهتر است. لطفا تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

انواع پیش بند  را بشناسید

پیش بندها یکی از محصولاتی هستند که دارای انواع مختلفی بوده و برای خانوم ها و آقایان تقریبا یکسان است. پیش بند از آلوده شدن یا خیس شدن لباس شما هنگام کار جلوگیری می کند و برای حفظ تمیزی محیط آشپزخانه نیز موثر است. انواع پیشبند عبارتنداز :

1.پیش بند بیب یا گردنی : این نوع پیش بند نوع سنتی آن است که امروزه بسیا به چشم می خورد و دارای یک بند برای انداختن دور گردن و یک بند برای تنظیم روی کمر است و از بالا تا زانوهای فرد را پوشش می دهد تا لباس شخصی وی در تماس با آب و مواد غذایی نباشد.

2.پیش بند صلیبی :این محصول مشابه پیش بند بیب بوده ولی دارای دو بند برای تنظیم روی شانه است و در پشت کمر یک بند بصورت ضربدری بسته می شود. معمولا این نوع پیش بند به دو حالت پارچه ای و چرمی تولید می شود.

3.پیش بند پینافور : این نوع پیش بند بیشتر در ژاپن وجود داشته و بطور کامل بدن فرد با آن پوشیده می شود. 4. پیش بند گردنی : نوع معمول پیش بند مورد استفاده شده در آشپزخانه ها و قصابی ها و... پیشبند گردنی است که یک بند حلقه ای به دور گردن انداخته می شود و دو بند باز نیز در دو طرف کمر وجود دارد که به هم بسته می شوند.

انواع جنس پیش بند آشپزخانه

در این قسمت از مقاله به بررسی انواع پیش بند آشپزخانه از نظر جنس آن خواهیم پرداخت. پیش بند ها از نظر جنس در انواع مختلفی دسته بندی می شوند که شامل پیش بند سیلیکونی، پلاستیکی، پارچه ای، چرمی و... می شوند. پیش بندهای سیلیکونی نوعی از پیش بندهای مقاوم در برابر حرارت هستند و انعطاف پذیری بالایی دارند. پیش بندهای سیلیکونی به راحتی قابل شست و شو بوده و می توان از آن ها هنگام شستشو نیز استفاده نمود.

پیش بندهای پلاستیکی در برابر آب و روغن مقاوم بوده اما برای کار با حرارت انتخاب خوبی نیستند و ممکن است در مجاورت با کوچکترین حرارتی ذوب شده و باعث آسیب به شما شوند. پیش بندهای پلاستیکی نیز به راحتی پاک می شوند و قابل شست و شو اند و بصورت متداول ذر رستوران ها و منازل استفاده می شوند. پیشبند های پارچه ای از پنبه و پلی استر و... ساخته می شود و می توان آن ها را در طرح های مختلفی تولید کرد. از این نوع پیش بند و یا ترکیب آن با جنس پلاستیک نیز در منازل و آشپزخانه ها بوفور دیده می شود. پیش بندهای چرمی جزو شیک ترین پیش بندهای موجود در بازار هستند که در برابر آب و روغن و حرارت مقاوم اند و طول عمر بالایی دارند و در کافه ها و آشپزخانه های حرفه ای بسیار مورد استفاده قرار می گیرند.

نکات مهم هنگام خرید پیش بند

images_1719742207_66812eff3b25b.png

امروزه با افزایش میزان استفاده از پیش بند، پیش بندهای متنوعی با جنس متفاوت در بازار وجود دارند که همه آن ها برای شما مناسب نیستند. شما باید هنگام خرید پیش بند یکسری نکات را در نظر بگیرید که عبارتند از کیفیت دوخت، جنس پارچه، مارک محصول، دارا بودن جیب و...

یک پیش بند باید کیفیت دوخت بالایی داشته باشد و به راحتی با کوچکترین حرکتی پاره نشود. مخصوصا در قسمت بندها به دلیل اینکه نگهدارنده پیش بند روی بدن شما هستند، باید دوخت به خوبی و با استحکام بالا انجام شده باشد. نکته بعدی جنس پارچه است که باید با دقت بسیاری چک شود و از خرید پیش بندهایی با جنس ضعیف به علت طول عمر کم آن ها خودداری شود. در نهایت پیش بند باید کاملا اندازه شما باشد تا بتوانید از آن بصورت مفید استفاده نمایید.

در آشپزخانه از چه جنس پیش بندی استفاده کنیم؟

در آشپزخانه ها انواع مختلف پیش بند مورد استفاده قرار می‌گیرند و شما باید با توجه به نیاز و نوع فعالیت خود بهترین نوع پیش بند را انتخاب نمایید. پیش بند مناسب از جنسی تولید می شود که دارای تراکم بافت بالا بوده و دوام بالایی داشته به راحتی آسیب نبیند . اگر شخص در آشپزخانه بیشتر به شستشوی ظروف و اشیا مشغول است باید نوعی از پیش بند را استفاده نماید که ضدآب باشد مانند پیش بند های نایلونی یا پلاستیکی و استفاده از پیش بند های جین و لینن به دلیل جذب رطوبت توصیه مناسبی برای استفاده هنگام این فعالیت نیست.

در فعالیت هایی که در راستای پخت نان و شیرینی پزی و... صورت می گیرد، استفاده از پیش بندهای نخی و پارچه ای مناسب تر است. در کارهایی که بیشتر در زمینه پخت و پز است و فرد در معرض آتش قرار دارد، بهتر است از پیش بندهای چرمی استفاده شود. همچنین در کافه ها بهتر است باریستاها برای زیبایی فضا و به دلیل در ارتباط بودن با مایعات داغ  از پیش بندهای چرمی استفاده کنند. پیش بندهای جین، چرمی و لینن در مقابل حرارت مانند عایق عمل کرده و طول عمر بالایی دارند. اگر برای شما این سوال پیش آمده است که در آشپزخانه از چه جنس پیش بندی استفاده کنیم، در جواب باید بگوییم که همه چیز به نوع فعالیت شما بستگی دارد و باید با توجه به شرایطی که در آن هستید، بهترین تصمیم را بگیرید.

منبع: صنایع پوشاک تک دوز

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر