لیست انواع پیتزا (طرز تهیه بیش از 20 PIZZA در سایت rezim.ir)
برای درست کردن پیتزا در طعمهای مختلف فقط کافیه چند دقیقه در سایت rezim.ir وقت صرف کنید و با بیش از 20 نوع پیتزای جدید آشنا بشید.
به گزارش سایت دیدهبان ایران؛ با طرز تهیه چندین پیزای خوشمزه آشنا بشید:
انواع پیتزا:
پیتزا مرغ و قارچ
پیتزا سوسیس
پیتزا پپرونی
پیتزا گوشت و قارچ
پیتزا مارگاریتا
پیتزا مکزیکی
یتزا میوهای
پیتزا کینوا
پیتزا آلفردو
یتزا لهمجون
پیتزا کالزونه
یتزا با نان لواش
مافین پیتزایی
کیک پیتزا
لیست انواع پیتزا در سایت rezim به همراه طرز تهیه.
طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت
من پیازم و فلفل دلمهایم رو از قبل نگینی خردشون کردم، حالا نوبت قارچهاست. دستتون رو روی قارچ میذارید، انگشتتون خم، که چاقو انگشتتون رو نگیره، با نوک چاقو.
خوب اول قارچمون رو جدا تفتش میدیم و برش میداریم. خوب قارچمون رو سرخ کردیم و برداشتیم، حالا پیازهامون رو تفت میدیم که بعدا، بهش گوشتمون رو اضافه کنیم.
خوب گوشتمون رو اضافه میکنیم. گوشتمون رو هم تفت میدیم، یه ذره که رنگ گوشتمون عوض شد، ادویههامون رو بهش اضافه میکنیم. خوب رسیدیم به وسط زمان پختمون،ادویههامون رو اضافه میکنیم. پاپریکا، زردچوبه، فلفل، آویشن و نمک.
من میخوام یه دوتا قاشق از سس پیتزامون داخل این گوشتم بزنم که قشنگ گوشتم طعم سس رو به خودش بگیره.
خوب دوستان، گوشتمون رو سرخ کردیم، قارچمون رو هم که از قبل آماده کرده بودیم، کف ظرفمون رو یه ذره روغن میریزیم، چربش کنیم، خوب قشنگ همه جای ظرفمون رو روغن بزنیم. خمیر هم که از قبل آماده کردم، گذاشتم استراحت کرده. بعد پف خمیر رو گرفتم. دوباره ورزش دادم، که الان میخوام پهنش کنم، پنیر هم خیلی لطیف و خیلی آماده است.
این یکی از مدلهای پهن کردن خمیره، خمیر رو همین جور که باز میکنید، بچرخونید تا بتونید یه خمیر تقریبا گرد دربیارید.
خوب این از خمیرمون.
سسمون رو روی خمیر میزنیم، از مرکز میزنیم ، تا یک سانت و نیم مونده به لبهها، که جلوی پف خمیرمون رو نگیره. عطر سیر و روغن زیتون این سس فوق العاده است. واقعا آشپزی رو لذت بخش میکنه، فر هم که از قبل روشن کردم، رو دمای 230 درجه سانتی گراد. طبقه وسط پیتزام رو میزارم. یک کاسه آب گذاشتم داخل فر، که خمیرم موقع طبخ خشک نشه. خوب با پنیر پیتزا شروع میکنم. نصف از پنیرمون رو اول میریزیم روی موادمون، یه خورده از جلوتر، نون پیتزا رو بگیرید. مرسی.
خوب این میشه مرحله دوم، که شد پنیر. بعد نوبت گوشتمه. این پیتزای سلامته، بدون سوسیس و کالباس، با گوشت چرخ کرده و قارچ. با خیال راحت میتونید به بچههاتون این پیتزا رو بدین. فقط کالری پیتزا همیشه بالاست. مراقب وزن فرزندانتون باشید.
خوب گوشت رو همه جا پخش کردم . حالا نوبت قارچه، قارچها هم به همین صورت، میریزم. دوباره یه لایه پنیر، یه خورده میتونید با دستتون فشار بدین، که قشنگ موادتون به خمیرتون بچسبه، یه خورده فشارش میدیم. میریم سراغ مرحله آخر. فلفل دلمهای، آماده است که پیتزامون بره داخل فر.
برای مشاهده کامل طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت وارد لینک شوید.
طرز تهیه پیتزا بدون خمیر و فوری (سیب زمینی)
برای درست کردن این اسنکمون یک دونه سیبزمینی دارم که میخوام حلقهای برش بزنم سعی کنید خیلی کلفت کلفت نباشه باریک باشه که توی فر میره یا توی آون میزاریم زود آماده بشه که خیلی زمان نبره البته به خاطر این که پنیر پیتزا خیلی زود میسوزه من یک کوچولو قبل از اینکه داخل آون بزارم اینا رو یه تف کوچولو توی روغن میدم بعدش بقیه کارا رو انجام میدم خیلی هم لازم نیست سرخ بشه ها در حد این که یه تف کوچولویی بخوره کافیه خیلی خودتون رو اذیت نکنین چون قراره همون آسون باشه هم خوشمزه نکته مهمش همینه تا سیبزمینیها دارن یک کوچولو سرخ میشن بزارین این چیزایی که میخوام روش بریزم رو بهتون بگم یک خورده فلفل دلمهای چند رنگ دارم که خوردشون کردم اینجوری نگینی نگینی که روش بریزم زیتونم داشتم زیتونم البته خوده زیتونا درسته بود سعی کردم که خیلی شیک و با کلاس اینا رو حلقهای حلقهایش بکنیم ولی خب تمیز در نیومد اما مهم باشه مهم نیست اشکال نداره بعد دیگه ذرت و نخود فرنگی و یک خورده هویج از این کنسروا باز کردم که اینا سه تا توش هست از اینا میخوام بریزم روش حالا اینا به کنار تیکه مهم ماجرا پنیر جان پیتزا که این رو روش میریزیم که دیگه نگم از اتفاقی که میاوفته وای وای خب این از سیبزمینیا حالا برای این که یک خورده سسی که میخوام روش بزنم به خوردش بره با این چاقو دسته قرمزه اولی یه چند تا خط میاندازم روش خط خطیش کنید در واقع اینجوری بیشتر مواد به خوردش میره خوشمزهتر میشه .
خب حالا میخوام بهش سس بزنم من کلا سس تند خیلی دوست دارم از این سسا اگه دوست داشتین سس تند بزنین اگه نه سس ساده بزنین هر چی که دوست داشتین هیچ فرقی نمیکنه چون این خیلی تنده من روی همش نمیزنم که داستان نشه خودمون رو بسوزونیم ولی بازم به هر حال از باقی دوستای سس تندمون استفاده میکنم خب حالا باید بقیه موادمون رو بهش اضافه کنیم اول من روش پنیر پیتزا میریزم خیلی نباید بریزیم که جا بشه برای باقی موادش دیگه و اینکه من کلا میخوام سبزیجات بریزم اگه دوست داتشنی میتونین تیکههای نگینی سوسیس و کالباس هم بهش اضافه بکنین یا حتی مرغ یا هر چیزی که دوست دارین الان من ترجیحم این بود که بیشتر از سبزیجات استفاده کنم حالا یکم از این ترکیب سه تا ذرت و در واقع نخودفرنگی و هویجی که داشتیم یک کوچولو بهش اضافه میکنم حالا اگه سیبزمینهاتون بزرگتر باشه.
خب قاعدتا خیلی بهتره دیگه من الان یک دونه سیبزمینی متوسط داشتم که همون استفاده کردم بعد از اینم که نوبته فلفل دلمهای خوشگلا و زیتونه راستی گوجه فرنگی هم دوست داشتین میتونین بزارینا ولی به نظرم خیلی جا نمیشد اما خب چون طعم فلفل دلمهای خودم خیلی دوست دارم ترجیح میدم که به جای گوجه فلفل دلمهای رو حتما بزارم اینم از این دیگه آمادس حالا میره توی فر یا آون میزاریم فقط نگاش بکنید دیگه نگاه کنید هر زمان که پنیر پیتزا تغییر رنگ شروع کرد به طلایی شدن و به اصطلاح خال انداختن دیگه میتونید خاموشش بکنید حالا دقیق زمانش هم بهتون میگم خب اینم از اسنکه خفنمون شما ببینین چقدر خوشگل شده اصلا وای وای نگم براتون اینقدر خوشبوعه اینقدر خوشرنگ و لعاب شده که حتما حتما باید امتحان کنید حدوده شیش تا هفت دقیقه بیشتر نیاز نداره که بزاریدش داخل فر سریع آماده میشه.
منبع : آموزش آشپزی رضیم
برچسب ها : آشپزی,طرز تهیه,دستور پخت