پروژه ترمینال جدید فرودگاه کیش باید الگویی از کیفیت و سرعت انجام کار باشد
غلامحسین مظفری: تسریع در روند اتمام پروژه ترمینال جدید فرودگاه، به لحاظ اقتصادی و مالی به نفع همه دست اندر کاران طرح خواهد بود
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ از زمانی که دکتر فتاح مسئولیت بنیاد را پذیرفتند، قرار داد ترمینال جدید در منطقه آزاد کیش منعقد و با حساسیت و تلاش مضاعف پیگیری شد.
مظفری افزود: این اتفاق امید را در دل ها زنده کرد و امیدوارم با یاری خداوند متعال مطابق قرارداد و زمانبندی تعیین شده بتوانیم پروژه را به سرانجام برسانیم.
وی عنوان کرد: پروژه بزرگی مانند ترمینال جدید فرودگاه بین المللی کیش پس از وقفه ای طولانی و سپری کردن فراز و فرود های بسیار و همچنین ارزیابی های متعدد توسط معاونت عمرانی و زیربنایی و معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان،به عنوان مسئولیت و وظیفه ما دوباره تا حصول نتیجه مطلوب پیگیری می شود.
غلامحسین مظفری گفت: با همفکری اعضا هیات مدیره، دکتر خانزادی و دکتر آخوندی در آسیب شناسی ها به این نتیجه رسیدیم که با همکاری شرکت ملی ساختمان کار را آغاز کنیم.
وی افزود: خوشبختانه قرارداد به روز شد اما شرایط به لحاظ شرایط اقتصادی روز به روز سخت تر شد و به هر تقدیر الزاماتی تعریف کردیم و با اصرار مجموعه سازمان در حفظ این سرمایه ملی در منطقه آزاد کیش، قرار بر آغاز کار با کیفیت با سرعت قابل قبول شد که به امضاء تفاهم نامه و قرارداد انجامید.
خرسندیم امروز در شرایطی که بخش زیادی از موضوعات مطرح شده در جلسات پیشین با دکتر فتاح مرتفع و روند پروژه تسریع شده میزبان شما عزیزان هستیم.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش اظهار داشت: سرعت و کیفیت انجام کار، دو اصل مهمی است که مورد تاکید دکتر فتاح بوده و سرلوحه کار سازمان برای به پایان رساندن پروژه در این منطقه با اقلیم خاص قرار گرفته است.
مظفری در خصوص تامین منابع مالی پروژه با اشاره به اینکه ٢٠ درصد مبلغ به صورت نقد و مابقی با تهاتر زمین انجام می شود افزود: از سال گذشته برای نخستین بار در کشور با انتشار اوراق صکوک به همت دکتر آخوندی در سمت معاون اقتصادی و سرمایه گذاری، برای پرداخت بخش نقدی مشکلی نخواهیم داشت و مطابق قرارداد از مرز ٢٠ درصد هم عبور کرده ایم.
وی عنوان کرد: طبق پیشنهاد ما که مورد توافق نیز قرار گرفت، با واگذاری این زمین با کیفیت که مازاد بر مبلغ پروژه است، کل هزینه ها پرداخت می شود.
غلامحسین مظفری بیان داشت: قطعا این طرح می تواند به عنوان الگو نسبت به پروژه های گذشته، به لحاظ کیفیت و سازه ارتقا یابد چرا که بخش عمده ای از تجهیزات پروژه در داخل و همچنین پل های تلسکوپی توسط یک شرکت دانش بنیان داخلی ساخته شده، که خود نشان دهنده ظرفیت بالای تولید داخل است.
مظفری با تاکید بر اینکه تسریع در روند اتمام پروژه به لحاظ اقتصادی و مالی به نفع همه دست اندر کاران خواهد بود گفت: سازمان منطقه آزاد کیش با جدیت تعهدات خود را مطابق قرارداد در بحث های تامین مالی پیش خواهد برد و توقعی که از شرکت ملی ساختمان به عنوان یک شرکت معتبر و توانمند دارد این است که به کمک بنیاد مستضعفان طی یک هم افزایی پروژه را به اتمام برساند تا منشا خیر و برکات برای کشور باشد.