مقام صنفی: 76.7 درصد ظرفیت تولید کره گیاهی کشور خالی است
دبیر انجمن کره گیاهی کشور گفت: ظرفیت اسمی تولید کره گیاهی کشور 300 هزار تن در سال است؛ درحالی که ما سالیانه نزدیک 70 هزار تن تولید داریم.
وی ادامه داد: در این بخش سرمایه گذاری مناسبی شده است و قابلیت تولید این محصولات با دانش فنی کنونی وجود دارد که می توان از آن برای تولید و صادرات بهره گرفت.
کشمیری تصریح کرد: صادرات، حمایت از به روزرسانی ثبت فناوری کره گیاهی و مارگارین در داخل، بهبود سیستم آموزش، فرهنگ سازی مصرف و تنوع تولید محصولات خانوار از چشم اندازهای این صنعت است.
** گرایش ها به سمت مصرف کره گیاهی است
به گفته دبیر انجمن کره گیاهی کشور، سالیانه 15 میلیون تن انواع کره گیاهی در جهان تولید می شود و لهستان، آلمان، انگلیس، بلژیک و لوکزامبورگ اصلی ترین تولیدکنندگان کره گیاهی در اتحادیه اروپا به شمار می روند.
به گفته وی، سرانه مصرف کره گیاهی در اتحادیه اروپا پنج تا 6 کیلوگرم در سال است.
کشمیری افزود: در جهان عقایدی با هدف گرایش بیشتر به سمت و سوی مصرف کره گیاهی شکل گرفته است و شعارها و ادعاهایی مانند تولید محصول بدون چربی لبنی، چربی بدون ترانس و غنی شده با ویتامین ها و مواد معدنی، حاوی امگا3، مبتنی بر سنت (حلال) و گیاه خواری روی برچسب کره گیاهی درج می شود.
به گفته وی، انجمن کره گیاهی کشور در سال 1381 با هدف حفظ حقوق کارفرمایان در تولید، بسته بندی و توزیع کره گیاهی ثبت شد و اکنون 12 شرکت عضو این انجمن اند.
به گزارش ایرنا، نمایشگاه و همایش بین المللی روغن های خوراکی دانه های روغنی و فراورده های صنایع و ماشین آلات وابسته (seedex2017) امروز (هفتم مهرماه) در بوستان گفت و گو گشایش یافت.
این رویداد تخصصی تا دهم آذرماه ادامه دارد.
ساماندهی واردات و صادرات و حمایت از خودکفایی در تولید کالاها بویژه محصولات غذایی از بندهای سیاست های اقتصاد مقاومتی است که در سال 1392 ابلاغ شد.
پس از آن، سال 1395 از سوی رهبر معظم انقلاب «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» نام گرفت و امسال نیز (1396) «اقتصاد مقاومتی؛ تولید- اشتغال».