انتقاد نماینده اسفراین از طرح موارد کم اهمیت در نشست شورای برنامه ریزی استان
رئیس مجمع نمایندگان مردم خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جایگاه شورای برنامه ریزی و توسعه استان بسیار مهم است، گفت: در این شور نباید موارد کم ارزش و مطالعه نشده مطرح شود.
نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی افزود: به یقین مصوبات در شواری برنامه ریزی استان سبب رشد و پیشرفت و یا سبب عقب ماندگی می شود و آیندگان درباره اقدامات ما قضاوت خواهند کرد.
وی خاطرنشان کرد: از سازمان مدیریت و برنامه ریزی انتظار می رود که بدنه کارشناسی را در این سازمان و در دستگاه های اجرایی قوی کند.
وی با تاکید بر اینکه باید جایگاه این نشست حفظ شود گفت: این شورا بعضا گرفتار برخی موارد کم ارزش می شود که این فرصت سوزی است بنابراین نباید کارهای که مطالعه جدی نشده است اجازه طرح داده شود و این وظیفه سازمان مدیریت و برنامه ریزی است.
قوامی اظهار کرد: یکی از نمونه های نتیجه تصمیم گیری ها غلط، جانمای و مکان یابی کارخانه پسماند در بجنورد است، مگر چه کسی این تصمیم را گرفت؟ به قطع در این نشست ها تصمیم گیری شده است و بعضا گرفتار برخی هزینه کردهای اشتباه می شویم.
* مشکلات مالیات بر ارزش افزوده
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در بخش دیگر سخنان خود بر مشکلات مالیات بر ارزش افزوده و گلایه تولیدکنندگان از آن اشاره کرد و گفت: لایحه مالیات بر ارزش افزوده که پیش از بودجه مورد بررسی قرار می گیرد و در این زمینه از مدیران و مسئولان دستگاه های تولیدی درخواست می شود ظرف یکی دو هفته آتی با فعالان اقتصادی رایزنی داشته و مشکلات مالیات بر ارزش افزوده را احصا کنند.
وی با بیان اینکه موضوع مالیات برارزش افزوده، مشکلات زیادی را برای تولیدکنندگان و پیمانکاران ایجاد کرده است گفت: اکنون پیمانکاران از اینکه در ابتدای کار مبلغی را به عنوان 9 درصد مالیت ارزش افزوده از جیب پرداخت می کنند گلایه دارند زیرا بویژه در این استان پیمانکار قوی به لحاظ مالی کم داریم.
نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه چرا شهرک صنعتی ما شبیه گورستان شده است؟ مشکل مهم تولیدکنندگان صنعتی را مالیات بر ارزش افزوده عنوان و خاطر نشان کرد: نباید هدف سازمان امور مالیاتی تنها جمع آوری حداکثری مالیات باشد.
رئیس مجمع نمایندگان مردم خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی خواستار بررسی بیشتر مشکل مالیات بر ارزش افزوده توسط صنعت، معدن و تجارت، جهادکشاورزی و سایر دستگاه ها شد.