۶ دلیل حقوقی در رد ادعای خضریان درباره مصوبه شورای رقابت برای واگذاری ایران خودرو به کروز
روز گذشته علی خضریان، نماینده مجلس عضو جبهه پایداری، در مصاحبههایی مدعی مخالفت شورای رقابت با واگذاری ایران خودرو در جلسه روز دوشنبه (۱۵ بهمنماه) شد که از سوی برخی رسانههای مخالف خصوصیسازی این مجموعه خودروسازی به عنوان رای قطعی و لازمالاجرا القاء شد. اقدام و ادعای شتابزده نماینده مجلس اما با ۶ ایراد حقوقی قال رد است و فاقد وجاهت قانونی محسوب میشود.
به گزارش سایت دیدهبان ایران، روز گذشته علی خضریان، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در مصاحبههایی مدعی مخالفت شورای رقابت با واگذاری ایران خودرو در جلسه روز دوشنبه (۱۵ بهمنماه) شد که از سوی برخی رسانههای مخالف خصوصیسازی این مجموعه خودروسازی به عنوان رای قطعی و لازمالاجرا القاء شد. اقدام و ادعای شتابزده نماینده مجلس اما با ۶ ایراد حقوقی قال رد است و فاقد وجاهت قانونی محسوب میشود.
1. این رای علیه شرکت کروز است و علیه شرکتهایی که منتسب به کروز اعلام شدهاند و هیچ سهامی و ارتباطی با شرکت کروز ندارند، قابل اجرا نیست.
2. قطعیت رای بدوی شورا رقابت، نیاز به اتخاذ تصمیم و صدور رای و ابلاغ طبق تشریفات قانونی توسط هیات تجدیدنظر شورا رقابت دارد.
3. در صورت صدور رای، اجرای آن مستلزم صدور اجراییه توسط دادگستری است و ۱۰ روز از زمان ابلاغ اجراییه قابلیت اجرایی دارد.
4. رای بدوی شورا صرفا تکلیف به فروش سهام است نه عدم حضور در مجامع.
5. امکان اعتراض ثالث به این رای در دیوان عدالت اداری و اخذ دستور موقت توقف اجرا توسط اشخاص ثالث متضرر از رای همچنین شرکت کروز وجود دارد.
6. شورای رقابت اصلا طبق ماده ٦١ قانون اصل ٤٤ قانون اساسی حق جلوگیری از ورود سهامدار به مجمع و مانع شدن از اعمال حق رای سهامداری را ندارد.
حال طرح این پرسش وجود دارد که چگونه نماینده مجلس از مصوبه شورای رقابت که تا کنون منتشر نشده است، خبر منتشر میکند؟
مخالفت پر سر و صدای برخی از نمایندگان مجلس عضو جبهه پایداری درحالی تبدیل به جنجال در رسانههای همسوی این جریان شده که روز گذشته، نامهای از سوی دبیرخانه شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا مبنی برحمایت و برنامه سران سه قوه برای واگذاری ایران خودرو به بخش خصوصی سهامدار منتشر شده است.