کد خبر: 193832
A

اینترنت ایران ضعیف‌تر از میانگین جهانی؛ ایرانی‌ها با چه سرعتی دانلود و آپلود می‌کنند؟

مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در گزارشی به بررسی سرعت اینترنت در ایران بر اساس آمار وبگاه شاخص جهانی تست سرعت و وضعیت توسعه دولت الکترونیک در کشور می‌پردازد.

اینترنت ایران ضعیف‌تر از میانگین جهانی؛ ایرانی‌ها با چه سرعتی دانلود و آپلود می‌کنند؟

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی به بررسی وضعیت اینترنت در کشور و مقایسه شاخص‌های مختلف جهانی در ایران در مقایسه با کشورهای دیگر پرداخته است.

مقایسه سرعت اینترنت ایران با میانگین جهانی  

سرعت اینترنت در ایران براساس آمار وبگاه شاخص جهانی تست سرعت در ژانویه سال ۲۰۲۴، میانگین جهانی سرعت دانلود در پهن‌باند سیار، ۵۰.۰۰ مگابایت بر ثانیه و در پهن‌باند ثابت ۹۱.۹۳ است که این رقم در ایران، برای پهن باند سیار ۳۲.۷۷ مگابایت بر ثانیه و پهن باند ثابت ۱۳.۵۸ مگابایت بر ثانیه است.

همچنین میانگین جهانی سرعت آپلود پهن باند سیار ۱۱.۳۰ مگابایت بر ثانیه و در پهن‌باند ثابت ۴۳.۴۰ مگابایت بر ثانیه است که در ایران، برای اینترنت سیار ۹.۵۰ مگابایت بر ثانیه و اینترنت ثابت ۳.۱۹ مگابایت بر ثانیه است.

photo_2024-07-20_22-27-26

در مقایسه با کشورهای دیگر، همانطور که در جدول نشان داده شده، وضعیت اینترنت ایران برای دانلود و آپلود و همینطور تاخیر از کشورهای دیگر ضعیف‌تر و پایین‌تر از میانگین جهانی است و فاصله زیادی با آنها دارد. در کشورهایی که در این جدول آمده، سرعت اینترنت در پهن‌باند سیار بیش از پهن‌باند ثابت است؛ اما این اختلاف در ایران بیش از دو برابر است.

مرکز پژوهش‌های مجلس در این گزارش با اشاره به میانگین جهانی و وضعیت ایران، نوشته است که ایران در وضعیت بحرانی قرار ندارد، اما آنچه که داده‌های این گزارش نشان می‌دهد کیفیت پایین اینترنت و قرار داشتن در قعر رتبه‌بندی است.

وضعیت دولت الکترونیک در ایران

دولت الکترونیک، به‌عنوان «نوعی از دولت تعریف می‌شود که نیازهای شهروندان جامعه اطلاعاتی و حاکمان آنها را در راستای رسیدن به اهداف آن جامعه برآورده می‌کند». براساس گزارش سال ۲۰۲۲ سازمان ملل در «شاخص توسعه دولت الکترونیک » که وضعیت توسعه دولت الکترونیک در زیرشاخص‌های: خدمات برخط، سرمایه انسانی، زیرساخت‌های مخابراتی، مشارکت الکترونیک را نشان می‌دهد، در سال ۲۰۲۲ ، رتبه ایران از بین ۱۹۳ کشور در این شاخص ۹۱ است.

منبع: اکوایران

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر