افزایش حقوق سربازان در سال آینده
نایب رییس کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی، از جزئیات حقوق سربازان در سال آینده گفت.
به گزارش سایت دیدهبان ایران؛ طبق گفتههای نایب رییس کمیسون تلفیق مجلس شورای اسلامی، حداقل حقوق سربازانی که هنوز ازدواج نکردهاند، مبلغ ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است.
محسن دهنوی، نایب رییس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۲، از مصوبه این کمیسیون برای افزایش حقوق سربازان در سال آینده خبر داد و گفت که حداقل حقوق ماهیانه سربازان مجرد در سال آینده ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و سربازان متاهل ۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان میشود؛ لذا در سال ۱۴۰۲ هیچ سربازی کمتر از ۴ میلیون و ۸۰۰هزار تومان دریافتی نخواهد داشت.
وی اظهار کرد: باید با توجه به لایحه متناسبسازی حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان لشکری و کشوری حقوق سربازان نیز افزایش پیدا کند؛ همچنین از آنجایی که طبق قانون باید سرباز حداقل ۶۰ درصد حقوق یک پایور را دریافت کند، حقوق سربازان نیز باید زیاد شود.
این عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مجلس پیگیر موضوع افزایش حقوق سربازان است، گفت: اگر به دلیل افزایش هزینههای زندگی حقوق کارمندان و کارگران را افزایش دادیم، سربازان نیز بخشی از همین مردم هستند و هزینههای آنها نیز افزایش پیدا کرده است؛ بنابراین باید حقوق آنها نیز افزایش یابد. تهیه آییننامههای اجرایی مربوطه بر عهده ستاد کل نیروهای مسلح است.
دهنوی افزود: طبق مصوبه ما در کمیسیون تلفیق، حداقل حقوق سربازان مجرد در سال آتی به ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان خواهد رسید. حقوق ماهیانه سربازان متاهل نیز ۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان خواهد شد؛ لذا در سال ۱۴۰۲ هیچ سربازی کمتر از ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان دریافتی نخواهد داشت و بر اساس منطقه عملیاتی، درجه و تعداد فرزندان، بالاتر نیز خواهد رفت. به عنوان نماینده مردم و بر اساس قولی که قبلا به شما جوانان داده بودم، تا حد توان پای حقوق سربازان میایستم.
رحیم زارع، سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه، گفت: موضوع افزایش یک درصدی مالیات بر ارزش افزوده در برنامه هفتم توسعه آمده بود و مجلس با آن مخالفت کرد، اما وقتی دولت آن را در بودجه آورد و با همسانسازی بازنشستگان گره زده به دلیل اهمیت موضوع همسانسازی، مجلس با این مساله موافقت کرد.
وی در پاسخ به این سوال که «با توجه به اینکه گفته میشود افزایش مالیات بر ارزش افزوده منجر به تورم خواهد شد، استدلال کمیسیون برای موافقت با افزایش یک درصدی مالیات بر ارزش افزوده چه بوده است؟»، گفت: اجرای همسانسازی برای حقوق بازنشستگان نیازمند منابع پایدار است و تنها منبع پایداری که باعث میشد خیال بازنشستگان از اجرای همسانسازی راحت باشد، این افزایش یک درصدی مالیات بر ارزش افزوده بود.
او ادامه داد: دولت هم همسانسازی بازنشستگان را به بحث افزایش یک درصد مالیات بر ارزش افزوده گرده زده بود و در نتیجه مجلس با آن موافقت کرد.
منبع: انتخاب