واکاوی یک انتصاب؛ کمال دانش کیست؟
کمال دانش که به تازگی حکم مشاور در امور فراورش و توزیع را از وزیر نفت دریافت کرده، یک جوان کهکیلویه بویراحمدی بدون هیچگونه سابقه فعالیت در این حوزه است که به احتمال زیاد با بده بستان های اخیر دولت و مجلس بی ارتباط نیست.
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ کمال دانش که به تازگی حکم مشاور در امور فراورش و توزیع را از وزیر نفت دریافت کرده، یک جوان کهکیلویه بویراحمدی بدون هیچگونه سابقه فعالیت در این حوزه است که به احتمال زیاد با بده بستان های اخیر دولت و مجلس بی ارتباط نیست.
به تازگی مصطفی نخعی، نماینده سربیشه و نهبندان در مجلس شورای اسلامی جایگزین مالک شریعتی و سخنگوی کمسیسون انرژی مجلس شد. وی که پس از پیگیری های اخیر مالک شریعتی از وضعیت وزارت نفت و سوال از وزیر درباره عملکرد این وزارتخانه به جای وی کرسی سخنگو را صاحب شد، در آستانه شروع، فردی بدون تجربه را روانه این وزارتخانه کرد تا شاهدی باشد بر این ادعا.
به گفته برخی رسانه ها دانش آمده تا جایگزین جلیل سالاری در پالایش و پخش فرآورده های نفتی شود و با تشکیل معاونت سایه، اوضاع را سامان بخشد، اما با کدام پیشینه؟
جلیل سالاری، مدیرعامل اسبق شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی در دولت یازدهم که در حوزه فرآورش و توزیع فراورده های نفتی کشور دستی بر آتش دارد، پس از کنار گذاشته شدن از سوی مدیران دولت دوازدهم و پس از تحمل یک دوره مهجوری، به درستی بر مسند معاون وزیری جای گرفت. این مدیر جهادی و انقلابی حتی در زمانی که وی را به حاشیه رانده بودند نیز دست از پیگیری و تلاش مداوم برنداشت و 8 سال بر انتقال دانش و تجربیات خود ممارست ورزید. وی با این کارنامه درخشان هم اکنون در نقطه درستی ایستاده است؛ معاون وزیر در امور پالایش و پخش فرآورده های نفتی. جایگاهی که هر کسی جز وی بر آن تکیه زده بود، نه از تداوم تولید بنزین با کیفیت خبری بود، نه از کاتالیست ایرانی برای تولید همان بنزین با کیفیت. نه مدیریت بحرانی در زمان هک سامانه سوخت صورت می گرفت و نه از اقدامات فراسرزمینی در صنعت پالایش سخنی به میان می آمد.
اما حالا برخی فیک نیوزها از این اقدام مرسوم وزیر نفت در انتخاب یک مشاور ساده، پیراهن عثمانی دوخته اند که صد البته بر قامت وزارت نفت نمی نشیند. انتصابی که اگر بیشتر از عنوان ساده اش به آن بها داده شود، براحتی می تواند وضع شرکت ملی پالایش و پخش را که هم اکنون در موقعیت پایدارتری نسبت به گذشته قرار دارد، دستخوش بحران کند.با این اوصاف آیا وزیر نفت یا حامیان مشاوره تازه منصوب شده، پاسخگوی موقعیت های اضطراری که در آینده پیش خواهد آمد، خواهند بود؟
آیا مجلس شورای اسلامی و نماینده ای که به اتکای موقعیت خود، پیشنهاد تاسیس پالایش و پخش در سایه و احیانا جابجایی معاون وزیر را میدهد، مسئولیت تبعات احتمالی این انتصاب را خواهد پذیرفت؟