بیسکوییت و شکلات هم کالای لوکس شد / کاهش ۴۰ درصدی تقاضا برای خرید بیسکوییت و شیرینی و شکلات
مغازهای با بیان اینکه کارخانههای تولید بیسکوییت و شکلات مجبورند برای اینکه تولید با مشکل مواجه نشود به هر قیمتی شکر را تهیه کنند، گفت: در این میان، هر کسی با هر قیمتی که بتواند شکر میفروشد و کارخانهها مجبورند برای اینکه کارشان لنگ نماند و تعطیل نشوند آن را خریداری کنند.
به گزارش سایت دیدهبان ایران؛ دبیر انجمن بیسکوییت، شیرینی و شکلات با انتقاد از کمبود شکر در بازار گفت: شکر نایاب است و کارخانههای ما شدیدا درگیر تهیه شکر هستند.
هفته گذشته، قیمت جدید شکر اعلام شد. بر این اساس، قیمت عمدهفروشی شکر ۲۵ هزار و ۵۰۰ تومان و قیمت خردهفروشی آن ۲۸ هزار تومان تعیین شد، اما شکر همچنان کمیاب است و به دلیل کمبود عرضه این محصول در بازار، قیمت عمدهفروشی آن به کیلویی ۳۵ تا ۴۰ هزار تومان و قیمت بازار آزاد آن به ۵۰ هزار تومان رسیده است.
کارخانهها در تهیه شکر با مشکل مواجهاند
دبیر انجمن بیسکوییت، شیرینی و شکلات با تایید کمبود شکر در بازار گفت: شکر نایاب است و کارخانههای ما شدیدا درگیر تهیه شکر هستند.
جمشید مغازهای ادامه داد: نرخ مصوب عمدهفروشی شکر ۲۵ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام شده است که با این نرخ هم اصلا شکر در بازار نیست.
مغازهای با بیان اینکه کارخانههای تولید بیسکوییت و شکلات مجبورند برای اینکه تولید با مشکل مواجه نشود به هر قیمتی شکر را تهیه کنند، افزود: در این میان، هر کسی با هر قیمتی که بتواند شکر میفروشد و کارخانهها مجبورند برای اینکه کارشان لنگ نماند و تعطیل نشوند آن را خریداری کنند.
دبیر انجمن بیسکوییت، شیرینی و شکلات با عنوان اینکه قیمت بیسکوییت و شکلات و شیرینیجات صنعتی همچنان با قیمت شکر ۱۸ هزار تومانی تعیین میشود، گفت: ما همچنان با دید موقت به این قضیه نگاه میکنیم و تا زمانی که این قضیه تثبیت نشود نمیتوانیم قیمتها را تغییر دهیم، اما تولیدکنندگان با مشکلات بسیاری مواجه شدهاند.
مصرف بیسکوییت و شکلات و شیرینی کاهش یافت
مغازهای در ادامه با اشاره به کاهش تقاضا برای مصرف بیسکوییت و شیرینی و شکلات گفت: بازار ما امسال نسبت به سالهای قبل ۳۰ تا ۴۰ درصد ضعیف شده است.
دبیر انجمن بیسکوییت، شیرینی و شکلات افزود: در حال حاضر بیسکوییت و شیرینی و شکلات در سبد مصرف خانوارها جزو کالاهای لوکس به حساب میآید و هر چقدر گرانتر شود به همان نسبت ما بازار را از دست میدهیم برای همین ما تمایل نداریم که محصولاتمان گران شود چرا که همانطور که اشاره کردم، در همین وضعیت هم ما بازارمان را ۳۰ تا ۴۰ درصد از دست دادهایم.
مغازهای در ادامه بیان کرد: علاوه بر آن، تولید ما الان به اندازه سابق نیست و بنا به سفارش، تولید میکنیم.
دبیر انجمن بیسکوییت، شیرینی و شکلات با بیان اینکه کارخانههای تولید شیرینی و شکر و شکلات همچنان منتظر تعیین تکلیف قیمت شکر هستند، گفت: تا قیمت شکر نهایی و تثبیت نشود و به وفور و به راحتی دست تولیدکننده نرسد ما نمیتوانیم تغییراتی در قیمتهایمان بدهیم، چون ممکن است فردا قیمتها بالاتر یا پایینتر برود.
منبع: همشهری