نماینده ادوارمجلس:دولت در تصمیمات اقتصادی تجدیدنظر کند؛ آقایان اطلاعی از اثرات حذف ارز ترجیحی زندگی مردم نداشتند/ قیمت همه کالاها بالا رفته است
عزتالله یوسفیانملا، نماینده ادوار مجلس و فعال سیاسی اصولگرا: در قانون بودجه سال1401 از کالابرگ الکترونیک سخن گفته شده اما معلوم نیست تکلیف آن چه شد. دولت میگفت تنها قیمت چهار-پنج قلم کالا افزایش مییابد که همانها را هم با کالابرگ الکترونیک جبران میکند اما چنین نشد و میبینیم که قیمت همه کالاها بالا رفته است
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ عزتالله یوسفیانملا، نماینده ادوار مجلس و فعال سیاسی اصولگرا با انتقاد ازاقدامات اقتصادی دولت و بی تدبیری های صورت رفته در بهبود وضعیت معیشتی جامعه در شرایط این روزهای کشور به «نامهنیوز»گفت: «دولت کار مهمی کرد. شرایط اقتصادی واقعا غیرقابل قبول بود. عدهای با ارز 4200تومانی به رانتبازی میپرداختند و دولت این شهامت را به خرج داد که مسئله ارز ترجیحی را جمع کند تا فساد و رانت ایجاد نشود؛ بنابراین اصل کار خوب است اما مقدمات انجام آن رعایت نشد. ببینید یک حراجی نیاز به مقدماتی دارد؛ اول باید اتفاق عمل نظافت شود، آزمایشهای متعددی از بیمار گرفته شود، اصول بیهوشی رعایت شود و اگر همه اینها مهیا بود، بیمار تحت جراحی قرار بگیرد. درست است که اقتصاد ایران بیمار است، و درست هم هست که دولت حراجی بزرگی را آغاز کرده است اما مقدمات انجام جراحی را فراهم نکرد».
او ادامه داد: «وظایف وزارتخانهها باید مشخص شود که در پروژه جراحی اقتصادی هر وزارتخانهای چه وظیفهای دارد. در قانون بودجه سال1401 از کالابرگ الکترونیک سخن گفته شده اما معلوم نیست تکلیف آن چه شد. دولت میگفت تنها قیمت چهار-پنج قلم کالا افزایش مییابد که همانها را هم با کالابرگ الکترونیک جبران میکند اما چنین نشد و میبینیم که قیمت همه کالاها بالا رفته است».
این تحلیلگر سیاسی همچنین بیان کرد: «به نظرم آقایان اطلاع کافی از ماجرای حذف ارز ترجیحی نداشتند و اصلا نمیدانستند که این موضوع چه ابعادی دارد و برای تحقق درستش باید چه زمینههایی فراهم شود».
یوسفیان ملا در پایان گفت: «دولت باید در تصمیمات اقتصادی خود تجدیدنظر کند و یک راهحل همهجانبه در نظر بگیرد. اکنون چندماه است که گرانیها قصد ایستادن ندارد. قصد دولت بزرگ بوده است اما دولت باید بداند که اگر کار علمی پیش نرود، آسیبهای زیادی به بار میآورد».