کد خبر: 87110
A

سن جوانی در کشور از ۲۹ سالگی به ۳۵ سالگی تغییر کرد

بهزیستی کشور: در ۹ سال اخیر ۱۰ هزار کودک به خانواده‌های دارای شرایط مناسب واگذار شده اند. سامانه فرزندخواندگی نیز این روند را تسهیل کرده است.

سن جوانی در کشور از ۲۹ سالگی به ۳۵ سالگی تغییر کرد

به گزارش دیده بان ایران؛ رییس سازمان بهزیستی کشور گفت: اکنون سن جوانی در کشور از ۲۹ سالگی به ۳۵ سالگی تغییر کرده است بنابراین برای فرزندان بهزیستی نیز تا این سن، دوران گذار به سمت مستقل شدن به شمار می‌رود.به گزارش میزان، وحید قبادی دانا افزود: ۱۰ هزار نفر از این فرزندان نیز در ۳۳ شیرخوارگاه و ۵۵۰ مرکز شبه خانواده هستند.

در ۹ سال اخیر ۱۰ هزار کودک به خانواده‌های دارای شرایط مناسب واگذار شده اند. سامانه فرزندخواندگی نیز این روند را تسهیل کرده است. اگر شرایط فراهم شود، نگهداری و سازماندهی فرزندان از مراکز بهزیستی به سمت مراکز شبه خانواده طی مسیر می‌کند به آن معنا که هر ۱۰ تا ۲۰ فرزند در یک آپارتمان یا مجموعه مسکونی رشد و نمو خواهند کرد. قبادی دانا با انتقاد از استفاده کلمه ترخیص برای فرزندان بالای ۱۸ سال بهزیستی گفت: باید از کلمه «مستقل شدن» استفاده کنیم. اکنون سن جوانی در کشور از ۲۹ سالگی به ۳۵ سالگی تغییر کرده است بنابراین برای فرزندان بهزیستی نیز تا این سن، دوران گذار به سمت مستقل شدن به شمار می‌رود. طرح جامعی برای مستقل شدن فرزندان طراحی شده است و امید است نتیجه عملی آن طی یک ماه آینده مشاهده شود و توانمندسازی و اشتغال فرزندان باید در اولویت قرار گیرد. وی با اشاره به انتصاب یکی از فرزندان بهزیستی به عنوان مشاور خود و تشکیل شورای مشورتی فرزندان بهزیستی گفت: این شورا نه تنها فقط برای فرزندان بلکه برای تمام امور بهزیستی تصمیم گیری می‌کند. قبادی دانا درباره فرزندان زیر ۱۸ سال نیز گفت: طرح‌های مهارت افزایی و استعدادیابی از سن سه سالگی و در شیرخوارگاه‌ها باید اجرایی شود.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر