کد خبر: 78190
A
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در مراسم افتتاح پروژه های آبرسانی شهر رشت؛

یکی از رویکردهای مهم در معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، آموزش زنان خانه دار برای اصلاح الگوی مصرف آب است

معصومه ابتکار روز دوشنبه در مراسم افتتاح پروژه آبرسانی همزمان ۱۱ روستای شهرستان رشت ، با تقدیر از همه خدمتگزاران نظام اسلامی و فعالان عرصه سازندگی اظهار داشت: امروز در شرایطی سالروز پیروزی انقلاب را جشن می گیریم که کشور علاوه بر جنگ اقتصادی، در جنگ روانی قرار دارد و دشمن تمام افتخارات این مرز و بوم را که به برکت خون پاک شهدا شکل گرفته، مورد هجمه قرار داده است

یکی از رویکردهای مهم در معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، آموزش زنان خانه دار برای اصلاح الگوی مصرف آب است

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ به نقل از سایت معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری(اینجا)  معصومه ابتکار روز دوشنبه در مراسم افتتاح پروژه آبرسانی همزمان ۱۱ روستای شهرستان رشت ، با تقدیر از همه خدمتگزاران نظام اسلامی و فعالان عرصه سازندگی اظهار داشت: امروز در شرایطی سالروز پیروزی انقلاب را جشن می گیریم که کشور علاوه بر جنگ اقتصادی، در جنگ روانی قرار دارد و دشمن تمام افتخارات این مرز و بوم را که به برکت خون پاک شهدا شکل گرفته، مورد هجمه قرار داده است

وی تصریح کرد: اقشار مختلف مردم همواره با مشارکت اجتماعی و سیاسی خود برای ساخت آینده درخشان ایران اسلامی نقش آفرینی کرده اند و در اسفند ماه آینده هم با حضور پررنگ و گسترده پای صندوق های رای و انتخاب نمایندگان بر اساس سلایق خود، باز هم برگ زرینی بر افتخارات انقلاب شکوهمند اسلامی اضافه می کنند.

ابتکار بیان کرد: همه شرایط برای حضور هرچه گسترده تر آحاد جامعه در عرصه مشارکت سیاسی مهیاست.

معاون امور  بانوان و خانواده رئیس جمهوری با بیان اینکه یکی از تاکیدات دولت تدبیر و امید توسعه پایدار روستایی و توجه به روستاییان است ، خاطرنشان کرد: کانون توجه دولت بر تولید و فعالیت های مرتبط با اشتغال در کشور بویژه در روستاهاست.

وی تامین آب آشامیدنی سالم را از شاخص های مهم در سلامت و توسعه پایدار دانست که برای زنان بسیار اهمیت دارد.

ابتکار با ابراز خرسندی از بهبود شاخص بهره مندی از آب روستایی گیلان با رقمی بالغ بر ۷۷ درصد، ابراز امیدواری کرد که بتوانیم در آینده ای نزدیک این رقم را به ۱۰۰ درصد برسانیم.

معاون رییس جمهوری با تاکید بر لزوم مدیریت صحیح و بهینه آب خاطرنشان کرد: یکی از رویکردهای مهم در معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، آموزش زنان خانه دار برای اصلاح الگوی مصرف آب است.

وی با بیان اینکه منابع آب شیرین و شرب باید به درستی استفاده شود، اظهار داشت: زنان در خانواده نقش بسیار مهمی برای اصلاح الگوی مصرف آب دارند.

وی در بخش دیگری از سخنانش به حمایت های همه جانبه دولت از فعالیت های توسعه محور روستایی اشاره و تاکید کرد: با حضور جوانان تحصیل کرده در روستاها و انجام فعالیت های اقتصادی و تولیدی همسو با نیاز روستا همچون بومگردی، گردشگری و … علاوه بر جلوگیری از پدیده نامبارک مهاجرت،می توانند موجب اعتلا و آبادانی روستا و به دنبال آن کشور شوند.

وی گفت: در گام دوم انقلاب باید تلاش کنیم که اهداف را به معنی واقعی آن برای جوانان که آینده این کشور را رقم می زنند؛ تامین کنیم.

شاخص بهره مندی روستاهای گیلان از نعمت آب شرب ۷۷.۳ درصد است

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان هم در این مراسم گفت: در ایام الله دهه فجر سال جاری ۲۹ پروژه تامین و تقویت آب شرب با بهره مندی جمعیتی بالغ بر ۴۰ هزار نفر در ۴۳ روستای گیلان مورد بهره برداری قرار می گیرد.

محب علی رنج ور، اعتبار هزینه شده برای اجرای این تعداد پروژه را بیش از ۴۴ میلیارد تومان اعلام و تصریح کرد: با بهره برداری از این پروژه ها ۱.۰۵ درصد به شاخص بهره مندی روستاهای گیلان از نعمت آب شرب سالم و بهداشتی افزوده می شود.

وی، در خصوص طرح آبرسانی به ۱۱ روستای شهرستان رشت نیز گفت: به منظور تامین آب آشامیدنی ۱۰ هزار نفر از جمعیت این روستاها ۲۱۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شد.

رنج ور، با اشاره به اجرای ۱۵۰ کیلومتر لوله گذاری خطوط انتقال و توزیع و احداث ۲ باب مخزن زمینی و هوایی افزود: در همین راستا یک حلقه چاه، ایستگاه پمپاژ و دستگاه کلرزنی نیز راه اندازی شد.

وی، در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه در دولت تدبیر و امید و از سال ۹۴ با تخصیص اعتبارات صندوق توسعه ملی به حوزه آب شرب روستایی، شاهد شتاب در آبرسانی به روستاهای کشور بوده ایم، گفت: در سال قبل ۳۷ میلیارد تومان از محل صندوق توسعه ملی به بخش آب آشامیدنی روستایی گیلان اختصاص یافت که این رقم در سال ۹۸ دو برابر شده است.

رنج ور شاخص بهره مندی روستاهای گیلان از نعمت آب شرب را ۷۷.۳ درصد عنوان کرد و افزود: پیش بینی شده تا پایان برنامه ششم توسعه این شاخص به ۸۴ درصد افزایش یابد.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر