کد خبر: 69165
A

معاون حقوقی قوه قضاییه: مردم تحمل گرسنگی را دارند تبعیض و بی‌عدالتی را نه

معاون حقوقی قوه قضاییه گفت: مردم تحمل گرسنگی را دارند اما تحمل تبعیض و بی عدالتی در جامعه را ندارند.

معاون حقوقی قوه قضاییه: مردم تحمل گرسنگی را دارند تبعیض و بی‌عدالتی را نه

به گزارش دیده بان ایران؛ حجت الاسلام محمد مصدق امروز (چهارشنبه، ۲۳ مرداد) درجلسه شورای اداری شهرستان بیجار که در سالن آمفی تئاتر دانشگاه فنی مهندسی شهرستان بیجار برگزار شد، با بیان اینکه انتظارات مردم از دستگاه قضایی بسیار زیاد است، اظهار کرد: مردم انتظار دارند رئیس قوه قضاییه که بیش از ۳ دهه از عمر خود را در دستگاه قضایی سپری کرده است، مشکلات قضایی را حل کند.

وی با اشاره به حدیثی از امام صادق(ع) افزود: مردم نیازمند امنیت، اجرای عدالت و ارزانی هستند و متولیان و حکومت باید بکوشند امنیت، آرامش، زمینه اجرای عدالت، ارزانی و معیشت خوب را فراهم کنند.

معاون حقوقی قوه قضاییه با بیان اینکه ۴۰ سال از عمر انقلاب می گذرد و اکنون مردم احساس می کنند از آرمان‌های نظام و انقلاب دور می شویم، گفت: اگر بنا بود موافقت‌ها و وام‌های کلان به عده خاصی داده شود شاه نیز می‌توانست مدیریت کند. امام آمد تا امورات مردم دست خودشان باشد، مردم یک جور زندگی کنند و از امکانات بهره مند شود.

وی با اشاره به برنامه‌های قوه قضاییه در این دوران ادامه داد: مبارزه با فساد اقتصادی، فساد اجتماعی و فساد سیاسی یکی از برنامه‌های اساسی و اصلی قوه قضاییه است.

معاون حقوقی قوه قضاییه با بیان اینکه مردم تحمل گرسنگی را دارند اما تحمل تبعیض و بی عدالتی در جامعه را ندارند، تصریح کرد: پول‌هایی که مردم به پای نظام و انقلاب داده‌اند باید ثمر داشته باشد ولی گاهی احساس می شود اینگونه نیست.

مصدق با ذکر اینکه ما مسئولان خودمان را باید خادم مردم فرض کنیم، ادامه داد: باید خداوند را شاکر باشیم که این نعمت را به ما ارزانی داشته است تا بتوانیم مشکلی را از مردم حل کنیم و تا زمانی که تفکر خادم بودن در مسئولان نباشد مشکلات حل نخواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه نیاز به بازنگری جدی در قوانین وجود دارد، خاطرنشان کرد: تفاهم نامه‌ای مبنی بر تنقیح قوانین از سوی ۳ معاون حقوقی ۳ قوه امضاء شده و کار آن جهت بازنگری قوانین آغاز شده است.

معاون حقوقی قوه قضابیه در ادامه جلسه با اشاره به تحول قضایی در قوه قضاییه یادآور شد: ۳۵۰ نفر از نخبگان علمی، دانشگاهی، وکلا و قضات برتر کشور در قالب ۴۰ کارگروه تخصصی موضوع تحول قضایی در قوه قضاییه را از ابعاد مختلف برسی می کنند.

وی با بیان اینکه ریاست قوه قضاییه اعلام کرده که موضوع شوراهای حل اختلاف باید به سیستم قبلی خود برگردد یادآور شد: هدف باید صلح و سازش باشد نه رای دادن، این موضوع باید نهادیه شود و هر هزینه‌ای هم داشته باشد پرداخت می‌کنیم.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر