کد خبر: 63182
A

قیمت آب‌بها در تهران چرا گران شد؟/ محسن هاشمی: سیستم لوله کشی در پایتخت کهنه است، افزایش بها را صرف اتمام پروژه‌ها می کنیم

رئیس شورای شهر تهران از انتظار برای اعلام رأی نهایی دیوان عدالت اداری در خصوص اخذ عوارض از محدوده زوج و فرد در پی شکایت پلیس خبر داد.

 قیمت آب‌بها در تهران چرا گران شد؟/ محسن هاشمی:  سیستم لوله کشی در پایتخت کهنه است، افزایش بها را صرف اتمام پروژه‌ها می کنیم

به گزارش دیده بان ایران، محسن هاشمی ظهر امروز در حاشیه جلسه شورای شهر تهران با اشاره به دستور جلسه امروز شورا با بیان اینکه افزایش نرخ آب بها در پایتخت برای مصرف کننده‌های بالای ۳۰ متر مکعب است و کسانی که کمتر مصرف کنند میزان افزایش تعرفه‌ها برای آنها به صورت متوسط ۱۰ درصد است گفت: دقت داشته باشید که تهران به ۱۲ تصفیه خانه نیاز دارد. همچنین سیستم لوله کشی در پایتخت آنقدر کهنه است که هدر رفت آب ۲۵ درصد است و از طرفی دیگر هنگام زلزله به سیستم آب اضطراری احتیاج داریم و به همین دلایل تعرفه آب بها را افزایش دادیم.

او با بیان اینکه آب بهای افزایش پیدا کرده برای اتمام پروژه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد ادامه داد: بیشترین تغییرات افزایش آب بها مربوط به مناطق شمالی به خصوص مناطق یک تا سه است و مناطق جنوبی کمترین افزایش را شاهد خواهند بود.

هاشمی دراین باره که اگر دولت نسبت به این موضوع اعتراض کند چه می‌شود؟ که گفت: بر اساس قانون ما مصوبه خود را به فرمانداری می‌فرستیم و اگر مغایرتی وجود داشته باشد به ما اعلام می‌کند و اگر هر سازمان و نهادی در زمینه افزایش آب بها مخالف باشد ضمن اعلام مخالفت، می‌بایست یارانه مورد نظر را پرداخت کند تا شرکت آبفا و شهر تهران دچار خسارت نشود.

رییس شورای شهر تهران در پاسخ به این سوال که دولت افزایش کمتری برای قیمت آب در نظر گرفته بود اما مبلغ در نظر گرفته شورا بیشتر است گفت: دولت می‌بایست یارانه مربوطه را بپردازد؛ ما مسیر قانونی را طی می‌کنیم و همه مصوبات ما در هیأت تطبیق فرمانداری بررسی می‌شود.

هاشمی در مورد ساماندهی مراکز علمی کاربردی شهرداری نیز با بیان این که طی سالهای گذشته تعداد این مراکز به ۹ مورد رسیده و علی رغم آنکه این مراکز شهریه می‌گیرند اما شهرداری هم به آنها یارانه می‌دهد افزود: برخی از رشته‌هایی که در این مراکز تدریس می‌شود در سایر دانشگاه‌ها نیز موجود است و معتقدیم که این مراکز علمی کاربردی باید ساماندهی شود که البته به علت ضیق وقت نتوانستیم به این موضوع بپردازیم و از آنجایی که می‌بایست ابعاد مختلف این ساماندهی بررسی شود و باید کمیسیون‌های مربوطه نظر خود را اعلام کنند چرا که بیش از سه هزار دانشجو در این مراکز در حال تدریس‌اند که ۵۸ درصد آنها افرادی هستند که کارمند شهرداری نیستند.

او در پاسخ به سوالی مبنی بر سرانجام شکایت پلیس از شهرداری گفت: در جلسه هم اندیشی یک شنبه این موضوع در حضور شهردار تهران بررسی شد و تفاوت نگاه‌هایی میان شورا، شهرداری و پلیس وجود دارد و در حال حاضر امسال طرح زوج و فرد تغییر کرده و به عنوان محدوده کاهش آلودگی هوا شناخته می‌شود و شکایت پلیس به دیوان عدالت اداری نیز وصول شده و قرار است همه نظراتمان را به دیوان عدالت اداری بفرستیم تا ابعاد مختلف این تصمیم گیری مشخص شود و منتظر هستیم.

او درباره انتقاد به اعضای شورا به نحوه انتصابات شهرداری نیز به شوخی گفت: پاسخ به این سوالات سخت است و من که سخنگوی همه اعضا نیستم./ ایسنا

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر