کد خبر: 62010
A

نماینده شوش: چادر، حمام و دستشویی صحرایی مهم‌ترین نیاز مردم سیل‌زده شوش است

نماینده شوش با اشاره به تخلیه ۷۰ روستای این شهرستان به دلیل بروز خطر سیل، گفت که مهم‌ترین نیاز مردمان این شهرستان تامین چادر و استقرار حمام و دستشویی صحرایی است.

نماینده شوش: چادر، حمام و دستشویی صحرایی مهم‌ترین نیاز مردم سیل‌زده شوش است

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی دیده بان ایران ؛ سید راضی نوری در گفت‌وگو با ایسنا، در توضیح آخرین وضعیت مناطق در معرض خطر سیل شهرستان شوش، اظهار کرد: شهرستان شوش بین دو سد دز و کرخه قرار دارد که بارش‌های اخیر و به دنبال آن طغیان آب باعث ورود آب به روستاها شده است.

وی با اشاره به این که «شهرستان شوش ۲۲۰ روستا دارد»، در این باره خاطرنشان کرد: با توجه به بارش های اخیر و بارندگی روزهای آینده فرماندار شوش دستور تخلیه ۷۰ روستا را داده است، روستاهایی که در حال‌ حاضر در زیر آب فرو رفته و یا در محاصره آب قرار دارند. اتفاقی که باعث از بین رفتن زراعت و کشاورزی و نابودی زیر ساخت‌ها، تاسیسات، جاده‌ها و برخی معابر شده است.

نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از صحبت‌های خود، یادآور شد: ما به دنبال آن هستیم که دو شهر الوان و شوش که بیشتر در تعرض احتمالی آب قرار دارند، با مشکلی مواجه نشوند، کما این که با ورود سامانه جدید بارشی احتمال بروز مشکلات جدید وجود دارد.

راضی در توضیح مهم‌ترین نیاز مردم سیل زده شوش، بیان‌ کرد: وقتی مردم به حرف مسئولان برای تخلیه خانه‌های خود گوش می‌دهند، این انتظار را دارند که حداقل‌ترین امکانات، یعنی کمپ، چادر و غذای سرد و گرم و سایر مایحتاج ضروری آنها تامین شود. درست است که عده ای از مردم در برخی از خانه ها با مهمان نوازی مستقر شده‌اند، ولی باید مابقی را در کمپ‌ها مستقر کرد و مایحتاج آنها به خصوص غذا، پوشاک و چادر را تامین کرد. همچنین ما در این جا به قایق نیاز داریم تا بتوانیم به روستاهایی که دچار آبگرفتگی شده است و راه‌های ارتباطاتی آنها قطع شده است رفته و سیل زدگان را نجات دهیم. وجود تنها یک هلی‌کوپتر هم پاسخگو نیست و به تعداد بیشتری نیاز است.

نوری با بیان این که «مردم همه برای کمک دست به کار شده‌اند»، اضافه کرد: لازم است که در چنین شرایطی نسبت به تامین چادر و قایق و استقرار دستشویی و حمام صحرایی هر چه‌ سریع‌تر اقدام شود چون سیل در شوش بسیار گسترده بوده و از ۲۲۰ روستا دو سوم روستاها در معرض خطر آبگرفتگی قرار دارند، موضوعی که مردم را با مشکل مواجه کرده است. ما این موارد را به ستاد مدیریت بحران استان و معاونت عمران وزارت کشور گفته ایم که امیدواریم هر چه‌ سریع‌تر آن را انجام دهند.

نماینده شوش در مجلس شورای اسلامی در پایان صحبت‌های خود، خاطرنشان کرد: بعد از هشدار هواشناسی در مورد ورود سامانه بارشی جدید مجموع وزارت نیرو برای رهاسازی آب و مدیریت آن دست به کار شده‌ است که امیدواریم مشکلی برای مردم به وجود نیاید.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر