کد خبر: 53191
A

کوه‌خواری برای ساخت ویلا در «اوشان»

تصویری از یک ویلای مجلل در دل کوه که در مسیر اوشان به آهار در لواسان و در نزدیکی تهران است یکی از پربازدیدهای فضای مجازی بود.


کوه‌خواری برای ساخت ویلا در «اوشان»

به گزارش دیده بان ایران؛ تصویری از یک ویلای مجلل در دل کوه که در مسیر اوشان به آهار در لواسان و در نزدیکی تهران است یکی از پربازدیدهای فضای مجازی بود.

کاربری نوشت: «مگر میشه توچال آن هم در دامنه ای با چنین شیبی مالکیت خصوصی داشته باشه آن هم با کاربری مسکونی؟» کاربر دیگری با انتقاد از کمبود نظارت بر کوه خواران نوشت: «اگه مجوز داشته که وای به حال اونی که برا ساخت همچین بنایی توی دل کوه مجوز داده و اگه نداشته باید دید ناظرها کجا بودن، آخه این بنا یک شبه که درست نشده، یارو کوه رو تراشیده»

کاربردیگری هم نوشت: «وقتی شمال به اون قشنگی رو همش کردن ویلا و شهرک، تهران که دیگه مهم نیست. برای یه عده محیط زیست و طبیعت جزو مسائل دست چهارم پنجمم نیست.»

جزئیات کوه خواری برای ساخت ویلای مجلل در منطقه اوشان

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران جزئیات کوه خواری انجام شده برای ساخت ویلایی مجلل در منطقه اوشان را اعلام کرد.

علی کیان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران درباره تصویری که اخیراً از کوه‌خواری احتمالی در منطقه اوشان برای ساخت یک ویلای مجلل منتشر شده است، اظهار کرد: شخص مالک این ساختمان 4 هزار و خرده‌ای متر سند دارد و بر اساس آن سند، ساخت و ساز انجام داده است، اما بر اساس بررسیهای همکاران منابع طبیعی و طبق نقشه های ما، حدود 3هزار متر از این بنا جزو منابع طبیعی است.

وی افزود: بر این اساس، پرونده‌هایی برای این زمین تشکیل و به محاکم قضایی ارسال شده است، اما با توجه به اینکه منابع طبیعی هنوز برای این زمین سندی ندارد و تنها برگه تشخیص دارد، دادگاه با در نظر گرفتن اینکه فرد مالک، سند نیز در اختیار داشته، در مرحله بدوی او را تبرئه کرده است، اما دادگاه تجدیدنظری برای این پرونده مطرح شده و توسط همکاران منابع طبیعی در حال پیگیری است.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران با بیان اینکه سند این زمین مربوط به دهه 80 است، ادامه داد: مکاتباتی برای اخذ سند منابع طبیعی این اراضی انجام شده، اما معلوم نیست که چرا اداره ثبت منطقه اعلام کرده است که در آنجا نمی‌تواند سند برای منابع طبیعی صادر کند.

وی تصریح کرد: باید سند منابع طبیعی برای این اراضی صادر می‌شد تا ما می‌توانستیم دادخواست حقوقی را برای ابطال سند آنها در دادگاه ارائه دهیم.

کیان در پاسخ به این که با توجه به عدم همکاری اداره ثبت منطقه، آیا شکایت منابع طبیعی برای بازپس‌گیری کوه خواری انجام شده در دادگاه به نتیجه می‌رسد، گفت: به نتیجه می رسد، اما باید مشکل صدور سند منابع طبیعی در آن منطقه حل شود و در صورتی که بتوانیم سند منابع طبیعی را برای آن سند دریافت کنیم، منابع طبیعی دادخواست حقوقی برای ابطال آن سند(مالک) ارائه می‌دهد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران اظهار داشت: در شرایطی که بتوانیم سند منابع طبیعی را دریافت کنیم، این اراضی خلع ید و بنای ساخته شده قلع و قمع می‌شود.

گفتنی است بر اساس اصل 45 قانون اساسی کوهها، رودخانه‌ها، جنگل‌ها و غیره جزو منابع ملی کشور به حساب می‌آید.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر