کد خبر: 51658
A

برای دخترانی که اغفال کردم هدیه و گل و عطر خریدم؛ چرا اینها را از مبلغ شکایتشان کم نمی کنند؟!

تحقیقات از مردی که با معرفی خود به‌عنوان دانشمند هسته‌ای و استاد دانشگاه از دختران خواستگاری می‌کرد و آنها را فریب می‌داد در حالی ادامه دارد که او تاکنون به کلاهبرداری از 150 نفر متهم شده است اما خودش این موضوع را قبول ندارد و تأکید می‌کند تاکنون فقط 30 نفر از او شکایت کرده‌اند.

برای دخترانی که اغفال کردم هدیه و گل و عطر خریدم؛ چرا اینها را از مبلغ شکایتشان کم نمی کنند؟!

به گزارش دیده بان ایران؛ شرق نوشت: این دانشمند قلابی که حسن نام دارد و 30ساله است، جرائم خود را از اواسط سال 95 آغاز کرد و در این مدت بین 30 تا 40 عنوان مختلف را جعل کرد تا بتواند دختران را که از شهرهای مختلف بودند، فریب دهد.
حسن تا سال 95 متأهل بود اما با داشتن دختری که اکنون هشت‌ساله است، از همسرش جدا شد و کلاهبرداری‌هایش را شروع کرد. او تأکید می‌کند از فریب دختران هیچ انگیزه جنسی نداشته و فقط می‌خواسته از آنها پول بگیرد. او می‌گوید خودش قربانی بزرگ کلاهبرداری است: «فوق‌دیپلم الکترونیک دارم و سال‌ها در حوزه تعمیرات کامپیوتر فعالیت داشتم اما بزرگ‌ترین اشتباه زندگی‌ام ورود به چرخه بی‌ثمر شرکت‌های هرمی بود که کل سرمایه‌ام را بلعید. مطمئنم سران این شرکت‌های هرمی از ژن‌های خوب هستند که پول افراد بی‌نوایی مانند من را بالا کشیدند و من را به راه خلاف انداختند. برای پس‌گرفتن پولم به دنبال سرشاخه‌های هرمی به ترکیه، یونان و سپس ایتالیا رفتم اما وقتی از دریافت پولم ناکام شدم بار دیگر به ایران برگشتم درحالی‌که دیگر نه کار تعمیرات کامپیوتر را داشتم و نه سرمایه‌ای برای آغاز کسب‌وکار جدید».
این متهم درباره نحوه شروع کلاهبرداری‌ها توضیح داد: در همین شرایط با یک سایت همسریابی آشنا شدم که هرکسی می‌توانست در آن اکانت جعلی بسازد و به دختران و زنان جوان پیشنهاد ازدواج دهد. من هم از همین موضوع استفاده کردم و با ساختن اکانت‌های جعلی با پیشنهاد ازدواج به افراد مختلف با آنان آشنا می‌شدم و پس از کسب اعتماد آنها مبالغی را به عناوین مختلف از آنها دریافت کرده و سپس متواری می‌شدم. اگر در اولین دیدار متوجه می‌شدم طرف مقابلم تمکن مالی ندارد، رابطه را قطع می‌کردم زیرا انگیزه جنسی نداشتم و هدفم فقط پول‌گرفتن بود. بلندپرواز بودم و می‌خواستم با کسب این پول‌ها زندگی مرفه و خوبی برای خودم و خانواده‌ام فراهم کنم اما راه را اشتباه رفتم. او ادامه داد: برایم مهم نبود طرف مقابل دختر باشد یا قبلا سابقه ازدواج و حتی فرزند داشته باشد، با هرکسی قرار ملاقات می‌گذاشتم. با دسته‌گل سر قرار می‌رفتم و با چرب‌زبانی و پوشیدن لباس‌های شیک اعتماد دختران را جلب می‌کردم. در دو یا سه روز به بهانه ثبت‌نام اقساطی خودرو و دیگر بهانه‌ها مبالغی را از آنها می‌گرفتم سپس سیم‌کارت خود را دور می‌انداختم و متواری می‌شدم.
متهم بعد از جلب اعتماد دختران به آنها می‌گفت با روابطی که دارد، می‌تواند برای آنها خودروی ارزان بخرد و به‌این‌ترتیب از آنان کلاهبرداری می‌کرد. یکی از شاکیان این مرد مدعی شده خودش و اعضای فامیل او در مجموع صد ‌میلیون تومان به حسن پرداخت کرده‌اند اما متهم می‌گوید: از دختران مبالغی بین دو تا ۱۰‌ میلیون می‌گرفتم. هنوز هم برایم سؤال است که چرا دختران جوان به این راحتی به من اعتماد می‌کردند. البته پول حرام دست آدم نمی‌ماند و به همان راحتی که به دست آمده از کف خارج می‌شود. شاید برای کسب سه ‌میلیون مجبور می‌شدم یک تا دو‌ میلیون برای آن دختر خرج کنم. هزینه‌هایی مثل خرید گل، خرید ادکلن و... را باید حساب کنند اما امروز که شاکی شده‌اند این هزینه‌ها را فراموش کرده‌اند و فقط می‌گویند سه ‌میلیون داده‌ایم.
یکی از نکات قابل‌توجه در پرونده متهم این است که او در شهرهای مختلف فعالیت می‌کرد. خودش دراین‌باره گفته است: در موارد بسیاری مجبور می‌شدم برای رفاقت با دختران به استان‌های مختلف سفر کنم. یک ‌بار از دختری در شیراز کلاهبرداری کردم. دو بار به مازندران رفتم، یک‌ بار به گیلان و دیگر استان‌ها سفر کردم که هر بار باید مبالغی را برای اجاره‌خانه یا هتل پرداخت می‌کردم.
بنا بر این گزارش، متهم درحال‌حاضر در بازداشت به سر می‌برد و تحقیقات از او ادامه دارد.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر