قانون منع به کارگیری بازنشستگان استثنا ندارد
نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: قانون منع به کارگیری بازنشستگان در مدیریت و مناصب دولتی هیچگونه استثنائی جز در حوزه نظامی آن هم در شرایط ویژه و نیاز به تخصص خاص ندارد.
به گزارش دیده بان ایران به نقل از ایرنا، مسعود رضایی با اشاره به قانون عدم به کارگیری بازنشستگان در پست های مدیریتی که در ماده 71 خدمات کشوری آمده افزود: پست روسای سه قوه،وزرا و نمایندگان مجلس، از مصداق های منصب دولتی نیست و چون مردم از طریق برگزاری انتخابات آنها را انتخاب می کنند شامل قانون عدم به کارگیری بازنشستگان نمی شود.
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: من از جمله افرادی بودم که در زمان بررسی این طرح در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی درخواست اجرای یکنواخت آن را داشتم، ارتش و نیروهای نظامی زیر نظر فرمانده کل قوا هستند و شامل قانون خدمات کشوری نمی شوند، هرچند که در به کارگیری بازنشستگان در پست های نظامی نیز محدودیت هایی ایجاد شد که تنها در موارد اضطرار و نیاز به تخصصی خاص در حوزه نظامی از بازنشستگان استفاده شود.
وی ادامه داد: این قانون شامل استانداران، کارکنان موسسات غیر دولتی نظیر شهرداران نیز هست و براساس آن اگر به سن بازنشستگی رسیده باشند ظرف مدت حداکثر دو ماه باید پست خود را ترک کنند.
رضایی اضافه کرد: عدم به کارگیری بازنشستگان طرحی است که در کمیسیون اجتماعی مجلس دنبال شده و با مصوب شدن آن اکنون تغییر تحولی به لحاظ کیفی در کشور ایجاد خواهد شد.
قانون منع بکارگیری بازنشستگان در جلسه علنی سه شنبه ششم شهریورماه 97 در مجلس شورای اسلامی تصویب شد و در تاریخ 21 شهریورماه جاری به تائید شورای نگهبان رسید.
رئیس مجلس شورای اسلامی شنبه 24 شهریور 97 طی نامه ای قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان را برای اجرا به رئیس جمهوری ابلاغ کرد.
** فارس و گزینه های استانداری / نوید تاسیس وزارت گردشگری
وی در پاسخ به سوالی درباره گزینه های مطرح برای استانداری فارس گفت: تا قبل از تائید قانون منع به کارگیری بازنشسته ها توسط شورای نگهبان گزینه ای برای استانداری فارس مطرح نبود اما از امروز بررسی های نمایندگان فارس در مجلس در این باره آغاز خواهد شد.
رضایی گفت: اسامی کسانی که در هفته های اخیر در رسانه ها و فضاهای مجازی برای گزینه استانداری فارس مطرح شده از جانب نمایندگان مجلس نبوده است و گاهی از طرف برخی افراد برای مطرح کردن خود یا گزینه ایشان بوده است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: کمیسیون اجتماعی مجلس در دوران گذشته به دلیل کمبود جاذبه های مالی مورد توجه نمایندگان قرار نگرفته اما براساس بررسی های صورت گرفته این کمیسیون که فعالیت آن مرتبط با بیش از 40 میلیون نفر از جمعیت کشور است در دوره کنونی مجلس جایگاه واقعی خود را پیدا کرده است که تشکیل وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یکی از اقدامات این کمیسیون که طبق شنیده ها دیروز شورای نگهبان این قانون را تائید کرده است.