کاوه مدنی: به جای غر زدن و مقصر جلوه دادن حاکمیت، راه حل ارائه کنید
معاون مستعفی سازمان محیط زیست با بیان اینکه «اگر همه ما ایران را ترک کنیم و صبر کنیم که یک قدرت خارجی کشور را در هم بشکند کارساز نیست»، گفت: «اگر هم به خاطر تهدیدات امنیتی نمیتوانند برگردند، دست کم باید به جای غر زدن دائمی و مقصر دانستن حاکمیت راه حل ارائه کنند.»
به گزارش دیده بان ایران به نقل از ایلنا؛ «کاوه مدنی» معاون سابق سازمان محیط زیست رییس جمهور که شایعاتی مبنی بر جاسوسی و همکاری او با سرویسهای خارجی در نهایت منجر به استعفا و خروج او از کشور و بازگشت او به محیط آکادمیک در انگلستان شد در گفتوگو با «بی بی سی» از وظیفه نسل جوان برای هدایت آینده ایران صحبت کرد.
او در گفتوگو با بخش خبری «هارد تاک» «بی بی سی» گفت: «اگر ما ۱۰۰ نفر برمیگشتیم و سعی میکردیم (درایران ) کار کنیم، آنها نمیتوانستند همه ما را به جاسوسی و همکاری با سرویسهای خارجی متهم کنند.»
مدنی افزود: «این نسل ماست که ۷۵ درصد جمعیت را تشکیل داده و در نهایت این ما هستیم که باید در دولت نقش داشته باشیم و باید بتوانیم به مردم ایران و کشورمان خدمت کنیم.»
او تاکید کرد: «بله ما میخواهیم روی پای خودمان بیاستیم؛ من فکر میکنم بسیاری از مردم در نسل من و همسن و سال من اینگونه فکر میکنند.»
مدنی با بیان اینکه «اگر همه ما ایران را ترک کنیم و صبر کنیم که یک قدرت خارجی کشور را در هم بشکند کارساز نیست»، گفت: «کسانی که در خارج از کشور هستند باید کمک کنند. اگر هم نمیتوانند برگردند، دست کم باید به جای غر زدن دائمی و مقصر دانستن حاکمیت راه حل ارائه کنند.»
به گزارش ایلنا، روز گذشته نیز حسن روحانی رییس جمهور کشورمان در همایش سران سه قوه به مناسبت هفته قوه قضاییه گفت: «ما امنیت بدهیم به ایرانی ها که حداقل بتوانند بیایند و برگردند. عین سربازها، سه ماه به ملت ایران مهلت دهید بیایند اقوامشان را ببینند و برگردند.»
کاوه مدنی در مهر ۹۶ توسط عیسی کلانتری، معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست به عنوان معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست برگزیده شد. چندی پیش برخی رسانههای اصولگرا، تصاویری را منتشر کردند و در آن مدعی شدند که معاون سازمان محیط زیست با پول بیتالمال به کشورهای آسیای جنوبشرقی رفته و در آنجا به عیشونوش پرداخته است. بعد از حواشی ایجاد شده، مدنی از ایران خارج شد و به کشور بازنگشت.