کد خبر: 35766
A

دستگاه های نظارتی باید حق مردم را بگیرند

مدیرکل سابق تعزیرات حکومتی استان تهران گفت: مردم نمی توانند حق خود را بگیرند بلکه مسئولان و دستگاه های نظارتی موظفند حقوق مردم را بگیرند و آن را پیگیری کنند.

دستگاه های نظارتی باید حق مردم را بگیرند
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران، محمد محمدی روز دوشنبه در آئین تکریم و معارفه روسای قدیم و جدید اداره کل تعزیرات حکومتی استان تهران با تشریح عملکرد دوره چهارساله خود، افزود: روش ها در فرایند رسیدگی به پرونده ها در تعزیرات اصلاح شد و ارتقا یافت به طوری که اکنون رسیدگی به پرونده ها به گونه ای است که متهم با پرونده مراجعه می کند و همان روز هم رسیدگی های لازم برای آن انجام می شود.
وی در این خصوص ادامه داد: براین اساس از حدود ١٣ هزار پرونده برای پنج هزار پرونده ، همان روز حکم صادر شده است و در این راستا سازمان حمایت از مصرف کنندگان هم همکاری های لازم را داشته است.
محمدی درباره آمار پرونده های موجود در تعزیرات حکومتی تهران گفت: موجودی پرونده در سال ٩٢، 934 هزار پرونده بود که امروز، این تعداد به 301 هزار پرونده به همت تلاش همکاران تغییر یافته است.
وی افزود: اعتقاد دارم وقتی مشکلات از حد عادی گذشت، کار فوق العاده می طلبد این درحالیست که یکسری از مدیران در شرایط فوق العاده، افراد را جابه جا می کنند در صورتی که رویه ها باید با افراد موجود، تغییر کند زیرا مشکلات مربوط به کمبود نیرو، تجهیزات و بودجه مسائل دایمی و واقعیت هایی است که در همه جلسات مطرح می شود .

**تعزیرات بدون تعطیلات
محمدی به فعالیت های سامانه گشت مشترک تعزیرات با شعار «تعزیرات بدون تعطیلات» اشاره کرد و افزود: پبش از راه اندازی گشت های مشترک تخصصی، همکاران تعزیرات با خودروهای مختلف که تنها پارچه ای روی آن نصب می شد، اقدام به بازدید می کردند اما اکنون خودروهای متحد الشکل بحث نظارت و رسیدگی به شکایات را در قالب گشت های تعزیرات پیگیری می کنند.
وی ادامه داد: در تهران چهار مجتمع برای رسیدگی به پرونده ها وجود دارد که کافی نیست و بحث استقرار پایگاه های مشترک تعزیرات در نقاط مختلف شهر مورد نیاز است که قرار بر استقرار ٥٠ پایگاه بود اما تنها پنج پایگاه مستقر شد و مابقی به دلیل مشکلاتی انجام نشد.
محمدی به عنوان نمونه درباره اقدامات تعزیرات در میادین میوه و تره بار شهر تهران اظهار کرد: تخلفات در میادین میوه و تره بار تا حدی بود که حتی خیابان های عمومی میدان مرکزی میوه و تره بار تهران به دلالان اجاره داده می شد و این مساله موجب گرانی و مشکلات در بازار میوه و تره بار شده بود.
وی اضافه کرد: همکاران تعزیرات،٤٠ شب تا صبح با همکاری نیروی انتظامی و استانداری تهران در میدان میوه و تره بار فعالیت کردند و آن زمان که بسیاری در خواب ناز بودند، تعزیراتی ها در میدان، فعالیت داشتند.

**انگیزه خدمت رسانی به مردم اولویت است
محمدی درباره اقدامات تعزیرات در طرح پاک سازی کوچه مروی از کالاهای قاچاق اظهار کرد: اجباری در اجرای اینگونه طرح ها در کار نبود بلکه تنها انگیزه خدمت رسانی به مردم اولویت داشت ؛ ضمن اینکه در حالی که مطابق قانون قاضی های تعزیرات باید در شعب حکم صادر کنند اما برای کمک به دستگاه های ناظر به عنوان دستگاه معین در صحنه حضور یافتند.

**خالص فروشی حکم الهی است
مدیرکل سابق تعزیرات تهران به مصوبه خالص فروشی اشاره کرد و افزود: پس از دو سال مصوبه ای توانستیم بگیریم تا حکم الهی را اجرا کنیم زیرا خالص فروشی حکم الهی است و براساس آن، همه کالاهای وزنی با کسر جعبه و سبد به صورت خالص به مشتری داده شود و این مصوبه در راستای دستورات دینی ما و برای مقابله با کم فروشی بود که اتحادیه قنادان همکاری کردند و تا حدودی به نتیجه رسید اما در مورد میوه همچنان مشکل باقیست و برای اجرا نشدن این مصوبه بهانه تراشی ها ادامه دارد.
محمدی به موضوع قیمت های غیر واقعی اشاره کرد و گفت: این موضوع را اولین بار تعزیرات مطرح کرد.مثلا قیمت واقعی دستمال کاغذی ٧٠٠ تومان بود که روی جلد آن هزار و ٧٥٠ تومان درج شده بود؛ در این رابطه تا حدودی پیش رفتیم که صورت مساله را پاک کردند و قرار شد درج قیمت از روی محصولات حذف شود اما با کمک انجمن های حمایت از حقوق مصرف کنندگان توسط رئیس جمهوری جلوی آن گرفته شد.

**فروش گوشت میش به جای بره
وی به نوسانات بازار گوشت اشاره کرد و گفت: مردم تشخیص نوع گوشت را نمی دانند و در بازار اسلامی گوشت میش که مبلغ آن ١٢ هزار تومان از گوشت بره ارزان تر است، به عنوان گوشت بره فروخته شد و با وجود اینکه واردات گوشت میش ممنوع بود اما گوشت میش وارد کردند و به نام گوشت بره فروختند.

**قیمت های نجومی در فرودگاه ها
محمدی درباره قیمت ها در فرودگاه گفت: قیمت ها در فرودگاه همچنان نجومی است و گرانفروشی در فرودگاه به بهانه گرانی غرفه ها انجام می شود و بی توجهی دولتی ها باعث شد تا در فرودگاه به تعزیرات پایگاه استقرار ندهند.

**تشویق کاسبان با انصاف
مدیرکل تعزیرات تهران به تشویق صنوف منصف توسط تعزیرات اشاره کرد و افزود: کاسبان باانصاف در سه مرحله تشویق و معرفی شدند و ضروری است مردم ، آنها رابشناسند تا تفاوت بین افراد خادم به مردم با افراد متخلف مشخص شود.

**کارشناس همان استدلالی که درباره افزایش قیمت پفک دارد، درباره افزایش قیمت نان مطرح می کند
مدیرکل سابق تعزیرات حکومتی تهران ضمن تشکر از رئیس جمهوری در مورد حذف افزایش قیمت نان گفت: در همه جلساتی که در این باره حضور داشتم، نسبت به افزایش قیمت نان اعتراض داشتم و مشکل را در کارشناسی می بینم زیرا کارشناس همان استدلالی که درباره افزایش قیمت پفک دارد، درباره افزایش قیمت نان مطرح می کند این درحالیست که نان، قوت لایموت عده ای از مردم است و کسانی هستند که غذای آنان نان و سیب زمینی است.
وی ادامه داد: بدتر از کارشناسی نادرست، کارشناسی بود که امانتداری نکرد و در حالی که قیمت نان ١٥ درصد افزایش و وزن نان ١٧ درصد کاهش یافت، همه واقعیت را به مردم اعلام نکردند و بعد از مطرح شدن این موضوع در استانداری جلسه ای با حضور استاندار تهران تشکیل شد و در همان جلسه هم موضوع را مطرح کردم و خوشبختانه نتیجه داد و افزایش قیمت نان لغو شدزیرا اگر این مشکل حل نمی شد نارضایتی عمومی که الان هم هست، تشدید می‌شد.
وی خاطرنشان کرد: نمی گویم مشکلات نانوایان حل نشود اما قرار نیست مشکلات آنها را مصرف کننده تقبل کند.
آیین تکریم و معارفه مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران با حضور رییس سازمان تعزیرات حکومتی، معاونان وزیر دادگستری، مدیران ستادی تعزیرات و قاضیان شعب تعزیرات تهران در هتل پارسیان کوثر برگزار شد.
به گزارش ایرنا محمد محمدی که از بهمن 92 با روی کار آمدن دولت یازدهم به عنوان مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران شروع به فعالیت کرده بود، بعد از 4 سال و به دلیل بازنشستگی از این سمت کناره‌گیری کرد و محمد علی اسفنانی به عنوان مدیر کل جدید تعزیرات این استان معرفی شد.
محمدعلی اسفنانی عضو سابق کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی است.
اجتمام**3229**1776
کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر